gulsun-36 Ay92 tabiki hayır yemeden olur mu sadece dikkat et paketli gıdalardan ve tatlılardan uzak dur tatlı canım çekebilir nefsini köreltecek kadar ufak bitter çikolata atabilirsin ağzına sonra sebze et hepsinden dengeli ölçüde sağlıklı beslen bol süt iç yoğurt ye hamur işinden uzak dur ve kesinlikle günlük yürüyüş yap ben 88 kilo ile hamile kaldım öncesinden diyet yapıyordum bu alışkanlığımı olabildiğince bebeğe yararlı şekilde yapmaya çakıştım şu an 30. Haftadayım sadece 5 kilo aldım doktor da çok iyi gayet normal dedi zaten hiç bişey yapmasan bile ister istemez 10 kg geliyor o yüzden rahat ol sağlıklı beslen yeter
Senayl34 Ay92 kız 12 kilo aldım ben 😅😅 ama 45 kiloyla hamile kaldım baktığında karnim olmasa hamile değilim gibi 😅😅🤣
Annecim58 Ay92 bende 27 deyim 4-5 kilo kadar almışım normal bence ama benim canım tatki xok istiyor ilk haftalardan beri biraz çok kaçırmış olabilirim ekmek ve tatlı işlerine dikkat edersek dengeleriz aç kalarak olmaz tabiki bebek de beslenemez hamileliğin sonuna kadar 14 kg kadar almak da normal
Ranip Ay92 ben 25+4 6 kilo almışım zaten 4,5 kilo bebekle gelen ağırlıklar 700 kusur bebek ,bebegin eşi,kan ağırlığı ,goguslerdeki süt ,bebegin suyu bunlar i unutma yani senin kilon normal
Ay92 gulsun-36 dimi dimi tatlı dan uzak durmak lazım ekmek cok yememek lazim ya mantı makarna pilav patates bunlar beni mahvetti:(
Ay92 Senayl34 bende öyle karnım olmasa geniş giyinince kimse anlamıyor ama 7 kilo nasıl aldim anlamış degilim ben hic farkında degilim:)
Ay92 Annecim58 senin kilo coo iyiymiş valla doktor bana fazla almışsın diyince dert ettim simdi aldığım kiloyu da verebiliyor muyum ki hamilelikte cidden kilo verilir mi merak ediyorum
Ay92 Rabia04_09 ahahah yalnız olmadığıma cok sevindim ama inan doktora gitmeye korkuyorum bisi diyecek diye:)
Gln0110 Ay92 aldığınız kg dan ziyade kaç kilo ile hamile kaldığınız daha mühim. Zayıf kaldıysanız çok normal Ben 20.haftada falan 6-7 kg almıştım mesela
Ecemsuakpolat_ Ay92 ben de 28 haftalık gebeyim 10 kilo aldım doktorum birşey demedi ama sadece göbek var kolum bacağım aynı
Kardelen_espark Ay92 34+4 um 50 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum diğer gebeliklerimdede 20 kilo üstü aldım umrumda değil doğumdan sonra veriyorum zaten çoğu doğumda gidiyor ☺️
Ay92 Kardelen_espark evet ama doktorlar acaba normal doğum u kolaylaştırsın diye mi kiloyu takıyorlar anlamıyorum kızıyor cok almışsın diyip
Senayl34 Ay92 benimde öyle görümcem hatta arada ben daha kiloluyum hamile oldugun belli değil falan diyor
Annecim58 Ay92 hamilelik te değil ama doğumdan sonra gidiyor 4-5 kilo ben ilk doğumumdan sonra hemen 5 kilo vermiştim. 63 kgydum ben 68 im şuan
Gln0110 Ay92 normalmiş de aslında, onlar da son aylarda alınıyor diye çok diyor olabilirler ama bence normal