yesillimonn ikicicek Benimde boyleydi cnm daha çok çok yeni oldugu için böyle çıkıyor hatta kan verdim 4.44 çıkmisti adetime 4 gün vardi benimde😀
ikicicek umena dün yaptığım kaset testte göstermişti o yüzden buna korktum canım ama şimdi çıktı silik Bi çizgi biraz geç çıktı
Seter umena ben adet olucam gün yaptığımda kan kırmızı bi sonuç almıştım. İlk bebeğimde döllenme süresiyle de ilgili biraz ikinci gebeliğimde ise üç gün geçince bile belirgin olduğu halde hafif silik bi çizgiydi
ikicicek Tbsra95 Seyma65 Seter Gizzgzz eylulmihrasmom Meed Sonradan yaptığım testte de pozitif oldu sonradan demek ki çok yeni hemen çıkmadı sonradan koyulaştı ben önceki testlerde hemen çıktı bunda çıkmadı diye korktum ama bunda da sonradan çıktı su çok içmişim diye düşündüm pazartesi kan vericem güzel anneler Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da tez zaman da nasip etsin inşallah 🤲
Gizzgzz ikicicek erken gebelik doğrudur canım kaset testlere güven olmaz bir erken geneli daha yap o da pozitif ise hayırlı olsun :))
eylulmihrasmom ikicicek benim de öyle oldu erken gebelik pozitif kaset negatifti 1-2 gün sonra kasette pozitif oldu
Meed ikicicek çok hafif yine bunda da görünüyor canm benden sessizce bir hayırlı olsun ama o erken gebelik testinden birdaha yapsana kasetler daha geç gösterir pembe kapaklıdan yap için tamamen rahat etsin çizgi güzel bir şekilde çıkar onda🥰
Gizzgzz ikicicek ay bebek var hayırlı olsunnnn acile de gidip kan verebilirsin pazartesiyi bekleyemezsen :)
ikicicek NurEto ilk yaptığım kaset testin üstüne de damlamisti kurudukca dağıldı ama ilk başta o da pozitifti sonradan yaptığım kaset testte pozitif oldu inşallah vardır
NurEto ikicicek inşallah canım benim Allah’ım kimseye aratmadan nasip etsin inşallah içindedr bizlere 🤲