ikicicek Bugün erken gebelikte pozitif çıktı post açmıştım zaten şimdi namaza kalktım bitane de normal kaset test yapym dedim negatif çıktı hamile miyim değil miyim üzüldüm negatif çıkınca başına gelen var mı
Gizzgzz ikicicek erken gebelik doğrudur canım kaset testlere güven olmaz bir erken geneli daha yap o da pozitif ise hayırlı olsun :))
eylulmihrasmom ikicicek benim de öyle oldu erken gebelik pozitif kaset negatifti 1-2 gün sonra kasette pozitif oldu
ikicicek Pamuk ama şimdi bitane yaptım onda birsey çıkmadı dün yaptıklarımda çıktı niye çıkmasınki şimdi
ikicicek Pamuk yok bunlar dün yaptıklarım pembeli olan erken gebelik testi diğeri kaset test şimdi yaptığımdan birsey çıkmadı
ikicicek Pamuk o attığım fotoğraftaki testlerin ikiside pozitif zaten ama şimdi bitane yaptım negatif çıktı
ikicicek Pamuk inşallah ya şimdi onda da silik Bi çizgi var ama öbürleri gayet netti bu niye böyle çıktı bilmiyorum
Meed ikicicek çok hafif yine bunda da görünüyor canm benden sessizce bir hayırlı olsun ama o erken gebelik testinden birdaha yapsana kasetler daha geç gösterir pembe kapaklıdan yap için tamamen rahat etsin çizgi güzel bir şekilde çıkar onda🥰
yesillimonn ikicicek Benimde boyleydi cnm daha çok çok yeni oldugu için böyle çıkıyor hatta kan verdim 4.44 çıkmisti adetime 4 gün vardi benimde😀