nisamom_ Ftsyldrm hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini bizlerede dua et ☺️❤️ yaaa sorma o gazlı bez nelere kadirmiş ☺️🌸
Ftsyldrm nisamom_ aynen öyle Diloşum vallaha akşam namazı kıldığımda söz burda yazan herkesin ismini ağzımda geçireceğim 👍🥰🌺 sizde dahil
fatmanuryasar Ftsyldrm hayirli olsun canim benim dun gece gordum postunu sayip sovdum valla doktoruna cok sasirdim ya 😁 Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah 🥰❤️❤️
Ftsyldrm fatmanuryasar ahahayayya canım benim canımsınnn evet öyle bir şey yaşadım ama şükürler olsun ki RABBİM yüzüme güldü ondan istemekten hiç bir zaman pes etmeyin ben hep rabbime şunu söyledim Allahım verende sensin alanda sensin ben senden razıyım isyan etmiyorum etmicem ve her zamanda senden istemekten asla vazgeçmeyeceğim dedim vermezsen razıyım verirsen dünyalar benim olur dedim şükürler olsun ki verdi Allahım hepinize dua edicem 🤲🥰🌺
Binnur-cam Ftsyldrm hayırlı olsunn sağlıkla gelsin rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah 🤲
Smry Gazlı bez olayınızı hayretler içerisinde okumuştum .ama her serde bir hayır var derler rabbim sağlıklıca ilerlemeyi kucağınıza almayı nasip etsin .Allah’ım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.hayirlisi olsun 💓
Ftsyldrm Smry bende onu diyorum Allah’ımın mucizesi oldu bu bana ya birdaha asla başıma gelen bir şey yüzünden ağlayıp isyan etmicem yatıp kalkıp rabbime şükredicem numarada güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim 🌺🥰😍
mekselinaa Ftsyldrm çok sevindim sonunda Rabbim sanada nasip etti okuyordum postlarını allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤🙏🏻
Armess_loya Gözünüz aydın canım,Mevlam yavrunuzu sağlıkla kavuştursun inşallah❤️ gazlı bez postunu şimdi gördüm ne kadar ilginç durum neyse ki sonu güzellik katmış mucizevi olayla bağlanmış 🌸bebişinde gazlı bebek olmasın diyelim o zaman🧿😬🙃🙃❤️