Elifoy Ben de 38+5 im henüz bir belirti yok. Bebek kanala yerleşmedi. Beklemedeyiz cuma günü kontrolüm var. Doktorum böyle giderse sezaryen olursun dedi. 37 ye kadar doğum pozisyonu almadı mı sonrası pozisyon için çok düşük ihtimal dedi.
Lavantakokusu64 Aysegul_vrl97 38+5 olduk bizde göz ağrıları var ama doğum sancısı yok daha. Oğlum normal doğumla 40+3 te geldi. Kızım ne zaman gelecek Allah biliyor. Hepsi vakti saati ne zamansa o zaman geliyor. Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın.
Xsare Aysegul_vrl97 aslında pek bisey yapmıyorum hurma yiyorum yerleri eğilerek siliyorum böle yani pek bi gayret ettiğim yok
Summerwine Aysegul_vrl97 38+1 oldum dün çatı muayenesi oldum doktor hazırlığa başlamış dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum bu hafta blgelir inşallah😍
1Busenur1 Aysegul_vrl97 aynen öyle kesinlikle çünkü tüm hepsini yapıyorum bebekle alakalı nasıl olmasını istiyorsa öyle 😀
Happy52 Aysegul_vrl97 hiç bilmiyorumm perşembe günü kontrolüm vardı doktorumuz baya aşağıya inmiş başını kanala sabitlemiş ama henüz kanala girmemiş dedi. Henüz erken daha 2 haftamız var bol bol yürüyüş yap dedi. Benimki 27 haftalıkken başı aşağıdaydı dahada değiştirmedi doğum pozisyonunda. Çatı muayenesi de yaptı henüz açılmam yok