ZYNPHNDR 40+6 dayım ne kanala girdi ne sancı ne de nişan var pazar günü yatışım var kısmetse önce suni olmazsa sezeryan dedi doktorum
Zeynepdemirrr Bende 38+5im 4 gün önce nişan gördüm ama hala birşey yok ara ara adet sancısı geliyor hafiften kasık bölgesinde sadece
1Busenur1 Aysegul_vrl97 37+5 im normal doğum bekliyorum ama henüz açılmam yokmuş 39-40 ı bekler diyor doktorum hani kız bebekler Erkenciydi 😀
Aysegul_vrl97 1Busenur1 Kız çocukları geç geliyor bence ya Bol bol yürüyüş ve suquat yapın açılma oluyormuş öyle
Aysegul_vrl97 1Busenur1 Demek ki daha zamanı var bende çözemedim spor da yapılsa fayda etmiyor bebek ne zaman gelmek isterse zaman geliyor 😅
1Busenur1 Aysegul_vrl97 aynen öyle kesinlikle çünkü tüm hepsini yapıyorum bebekle alakalı nasıl olmasını istiyorsa öyle 😀
Xsare Aysegul_vrl97 39+4 hala tık ypk ara sıra adet sancısı gibi vuruyor ama çok nadir 🤷🏼♀️hem korku hem heyecan var
Aysegul_vrl97 Xsare sancı olması için özellikle bir şeyler yapıyor musunuz peki merak ettim bende 38+5 oldum bende de bir belirti yok
Xsare Aysegul_vrl97 aslında pek bisey yapmıyorum hurma yiyorum yerleri eğilerek siliyorum böle yani pek bi gayret ettiğim yok
Happy52 Bende 38+5 im bende de belirti yok 🙈 sadece akşamları vajina bölgesine bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Yürüyüş yaparken de adet ağrısı çekiyorum onun harici hiç bir şey yok beklemedeyiz
Aysegul_vrl97 Happy52 bende aynı sizinki gibiyim anca akşamları aynı şeyler oluyor dediğiniz gibi acaba ne zaman doğum sancımız başlar
Happy52 Aysegul_vrl97 hiç bilmiyorumm perşembe günü kontrolüm vardı doktorumuz baya aşağıya inmiş başını kanala sabitlemiş ama henüz kanala girmemiş dedi. Henüz erken daha 2 haftamız var bol bol yürüyüş yap dedi. Benimki 27 haftalıkken başı aşağıdaydı dahada değiştirmedi doğum pozisyonunda. Çatı muayenesi de yaptı henüz açılmam yok