Lina-Annesi 39 hafta olduk bugün.. bende 2 sene önce ilk atağımı yaşadım ve 1 buçuk sene ilaç kullandım tam bıraktığım ve ilacı bırakmakta çok zorlandığım süreçte hamile kaldım. İlacı bırakmış olmak çok zorluyodu, tekrar başlama kararı aldım ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tekrar bıraktım ve ilk 4 ay mide bulantıları tansiyon düşüklüğü çok az uyku ile geçirdim. Ama şimdi geriye dönüp baktığımda, panikatak sadece beyinde olan biiişeymiş. Hormonlardan kaynaklı ruh hali değişikliği yaşıyosun ve zihnin direk panikatağa anksiyeteye odaklanıyor çünkü onu tanıyor. Ben uzun süre terapide aldım hala daha almaya devam ediyorum ama bir çocukluk tramvam olduğu için.. bunu bitirebilirsiniz ve devamında güzel bir gebelik geçirebilirsiniz. Mide bulantılarımda azalınca çok şükür rahatlamaya başladım yavaş yavaş. Hamilelikte zorlukların olacağını duygusallığın olacağı farkındalığımı anlamaya başladığımda rahatladım. Zaten bebek hareketlendikçe büyüdükçe hissetmeye başladıkça odak noktası değişiyor. O güzel duygulara odaklandıkça diğer panik anksiyete azalmaya başlıyor. Devamında mide yanmaları bel ağları gece uykusuzluklarına rağmen korktuğumdan beklediğimden çok daha güzel geçti zaman.. çok şükür Allah’a.. inşallah bebeğimizi kucağımıza almamızlada herşey bütün bu olumsuz duygular son bulur inşallaah 🕊️ çünkü ne kadar zor bişey olduğunu en iyi ben bilirim..