Esra06e Kızlar iyi akşamlar 17 haftalık hamileyim böyle küçük kalp atışı gibi hissediyorum galiba emin olamıyorum siz ilk ne zaman nasıl hissettiniz bebeğinizi merak ediyorum 😊
-Naz- Esra06e iyi akşamlar . Bende 19+5 haftaligim 16 haftada falan hissettim. Nabız atar gbi atıyor ilk başlarda 😊
Esra06e -Naz- aynen öyle hissediyorum bende ama bazen hissemeyince korkuyorum hangi aralıklarla hissediyordunuz
bebekananas -Naz- ben 12. Haftada hissettim kuzum kalp atışı gibiydi 17 de de direk ayağını hissettim minnacık bişeydi
1melekannesiii Esra06e Daha çok küçük haftası pıt pıt nabız gibi atar ilk başlarda, benimde 17haftalık iken öyleydi şuan 22yiz daha net hissediyorum🙂
-Naz- Esra06e bende geçenlerde korktuğum için hastaneye gittim normal denildi. Aralıkları belli olmuyr çoğunlukla uzaninca yada gece uyumadan önce çok oluyor
Esra06e 1melekannesiii hangi aralıklarla hissediyordunuz bazen hiç hissetmiyorum çok korkuyorum bir şey olucak diye
1melekannesiii Esra06e İlk hissettiğim zamanlar günde bir kez hissediyordum🙂 şuan 8-10özellikle yemek yedikten sonra ve yatakta uykuya geçmeden önce☺️ daha erken dediğim gibi bence acele edip kendinizi korkutmayın😕
Esra06e 1melekannesiii çok teşekkür ederim çikolata yiyorum bazen sırf hissetmek için inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim 🙏🏻
1melekannesiii Esra06e Rica ederim, aminn inşallah sizin içinde öyle😊 daha erken canım korkutma kendini iyi akşamlar🙃
Esra06e Sureyya1 Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın ilk gebeliğimde 13 haftalık iken kalplerinin durduğunu öğrendik ikizlerdi biraz o yüzden korkum sanırım