Duruuu1 Bugün kalbinin durduğunu öğrendim. Rabbım kimseye yaşatmasın. İsyan etmiyorum ama açım göğsüme bıçak gibi saplandı. Allahim kimseye yaşatmasın…
Deletedmom_51 Duruuu1 bu acıyı üç kere yaşadım isyan etmedim hiç ama o acı tarifsiz çok iyi anlıyorum. Şuan 4.evladım kucağımda Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Sabır sabır sabır 🤲🏻 Rabbim evladına bir an önce kavuştursun canım🤲🏻
nuzunismail Duruuu1 Geçmiş olsun, benim de 9 haftalık düşük olmuştu ilk gebeliğim. Doktor ilk gebeliklerin yüzde 40 ı düşükle sonuçlanır demişti normal karşıladı. Biz çok üzüldük tabi ama 5 ay sonra tekrar hamile kaldım kucağıma aldım çok şükür. Moralinizi yüksek tutun yine olur.
Gmzgvn Merveomrum korkmayın bitter çikolata yiyin sonra çocuğunaza seslenin tepkide bulunun sol tarafınıza yatın ama bi saate cevap vermezse gidin Çikolata bitter olsun bu arada
guldenn1 Merveomrum bence vakit kaybetme acile git çünkü doktorum bunları yaptığın halde oynamıyorsa saat kaç olursa olsun hastaneye gel demişti bence hemen git
Aysecan0335 Deletedmom_51 ah canım benim aldın mı yavrunu kucağına çok şükür bana ettiğin duaları hatırlıyorum bende 2 kez yaşadım şuan şükür iyi gidiyor dualarını eksik etme taze anne 🤲
Minik1Civciv Duruuu1 başın sağolsun canım benimde 3 kaybım var ilki hastalıklıydı 16+5 kaybettim ikinci düşük oldu üçüncü 11 haftalıkken kalbi durdu. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sabır ve duadan başka elimizden hiç bir şey gelmiyor. Rabbim en kısa zamanda kucağına doldursun. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve dileyen isteyen herkese inşallah 💗🤲🏼
Merveomrum Eşim geldiği zaman ilk isim gitmek olucak zaten , teşekkürler , 35 haftalığım , erken doğum vs olur diye korkuyorum
Duruuu1 Minik1Civciv Rabbım kimseye yaşatmasın amin inşallah isteyen bekleyen herkesin kucagi dolar. Allah razı olsun hepinizden evet elimizden gelmiyor hiçbir şey. Çok üzgünüm ama yapabileceğim hiç bir şey yok…