Vuslat02 Merhabalar progestan kullananlar var mı aranızda, yan etkileri sıkıntılı mı , nasıl kullanıyorsunuz benim kanamam var diye verildi 5+3 teyim bazı olumsuz yorumlar var korkuyorum da o yüzden bilgisi olan varsa 🙏
Esmaars Vuslat02 benimde bir kez kanamam oldu onun icin vermişti doktorum . Ağızdan alıyorum ben yarım saat sonra filan hafif bı baş donmesi oluyor o yüzden yatmadan önce alabilirsin. Bebeğe hiç bı zararı yok tutunmasını kolaylaştırıyor .
yagmuryagizzz Vuslat02 bugün bana da başlandı 6+6 günlük 2. Gebeliğim ilkinde hiç böyle bisey yaşamadım bugün oldu progestan verdi
mrv_elvn_ Vuslat02 baş dönmesi ve uyku hali yapıyor canım ben aylarca kullandım korkma sende kullan iyi gelir o sana yatmadan önce almak daha iyi olur han etki açısından
esraEb Ben de ağızdan alıyorum. Üçüncü kutum bitmek üzere 😤 kanamam devam ediyor. Ağızdan alınca baş ağrısı uyku midebulantısı baş dönmesi gibi etkileri olabiliyor ama fitil de daha rahat oluyor. Doktorum kanama olunca ağızdan al demişti leke şeklinde de olsa sürekli bi kanama hali var. Ben de sürekli hap olarak alıyorum
Shibalba esraEb ya benimde öyle, 14. Hafta dayız. 3 kere yoğun kanama yaşadım ve kahverengi leke şeklinde devam etti hep Ağızdan progestan alıyorum bende
ArvenMom Vuslat02 canım benim düşük tehlikem var bu her doktora göre değişir 30 haftaya kadar devam edicem
Aysegizemdilek Bana da vermişti doktorum kanamamdan dolayı aslında lekelenme şeklinde az olmuştu ama bana çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapacağı için alttan kullanmamı önermişti vajinama yerleştiriyordum fitil gibi 14 gün kadar kullandım hiçbir yan etkisini yada sıkıntısını yaşmadık kullandıktan 3 gün sonra kanamam durmuştu korkulacak bir şey yok canım şuan 36 haftalık olduk bile biz 🤗
Vuslat02 Aysegizemdilek anladım canım çok sağol ben de alttan kullanayım o zaman sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏
Elitopatra25 yagmuryagizzz canım sen kaçta gördün bebeğini kalp atışını duydunmu bende şuan 6+6dayim aynıyız galiba ama ben 6+1ken gittim görmemesi bebeğimi kalp atışını 2hafta sonrasına çağırdı sen gordunmu
yagmuryagizzz Vuslat02 hayirlisiyla kucağımıza alalim inşallah bende bugün çok korktum ağladım vallahi
SedaDursun Ben de 7+4 te kanamam oldu kendi doktorum bebekle ilgili bir kanama değil (ama kanamanın olduğu gün gittiğim acil doktoru yazmıştı ilacı )madem aldın bebekle ilgili olmasa da bi kanama olmuş bir hafta 1 adet kullan dedi kullandıktan sonra 2 defa daha az miktar kanama oldu ama öncekinden kalan bir kanamamı bilmiyorum gece yatmadan önce kullandığım için de bir yan etkisini yaşamadım
Aychovsky Vuslat02 vajinadan fitil seklinde 25.haftaya kadar kullandim bir yan etkisi yok bebegin dusmesini engelliuor.doktor verdiyse mutlaka kullan zararı yok
Vehim 5 haftadan başlayıp kanama nedeniyle 10. Haftaya kadar kullandım. Vaginal yolla günde iki kez. Şu an 21+5 im 10 hafta itibari ile kanama durdu. Her şey yolunda çok şükür
Ceylo28 Vehim bende aynı durumdayım beş haftalıkken başladım. Ama hala kesilmedi kanamam. Progestan alıyorum fitil olarak kasık ağrılarım var ama progestan kanamayı artırıyor sanki sizdede böyle oluyor muydu?
HtcAksy Ben hamileligi ögredigimden beri 12. haftaya kadar kullandim sonra 31. haftada yine basladim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldigim icin tutunmaya faydasi olsun diye en basta kullandim. Simdi kullanma sebebim ise rahim agzi kisaligindsn dolayi. Yaklasik 3 haftaskr kullaniyorum