ysmnkrc -ILKNUR- oyy ne mutlu sana rabbim tesellini vermiş ♥️ İnşallah bana da nasip olur sağlıkla 🙏🏻 Şimdi kan verdim iki saat sonra dediler inşallah ben de güzel sonuçlar alırım 🥲
ysmnkrc Kızlarrrrr beta 97,43 çıktıııı 😢😢🥲 rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu hiçbirinizin duasını karşılıksız bırakmasın bizim için dua edin noluurrrr 🥹💗♥️🥰
guzelanne01_ ysmnkrc çokk sevindim tanımasamda bu duyguyu herkez tatsın iistiyorum kendimdeki kadar mutlu oldum Maşallah size Hayırlı sağlıklı kucağına al inşallah bende 12 gün geçikmemle 399 la öğrenmiştim oğlumu şuan 23 haftalık gebeyim
Aysel_krdg ysmnkrc yaa maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda banada nasip eder
ysmnkrc guzelanne01_ maşallah sizeee sağlıkla doğsun bebeğin inşallah 🥲🥰 ben de öyle paylaşım yapanlara kendim gibi seviniyordum görünce heyecanlanıyordum rabbim herkese tattırsın
ysmnkrc Aysel_krdg yaa inşallah rabbim sana da tattırsın tez vakitte bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine senin de kucağını doldursun. Kolaylıkla ve sağlıkla hamile kalmanı nasips etsin inşallah canım 💗🤲🏻
B5- ysmnkrc Benim de böyle silik çıkmıştı beta hcgni 2 güne bir kontrol ettir yükselişine bak doktoruna randevu al en sağlıklısı bu hayırlı olsun
ysmnkrc mother2 söyledim kuzum beraber gittik kan vermeye araba ondaydı 🤭rabbim sana da nasip etsin şimdi sıra sende 🥰
Aysel_krdg ysmnkrc canım senin düşükten sonra beta ne zaman sıfırlandı benim bir hafta önce düşük oldu kanama 2 gündür bitti dün kan testi yaptım 59 çıktı ne zaman düşecek bu