ysmnkrc mother2 benim belirti olarak idrarımda köpürme vardı biraz ondan şüphelenip yaptım testi çünkü geçen ay hamile kaldığımda da böyle oluyordu
cokkasmabeabi ysmnkrc benim de hemen hamile kaldım adet günü betam 11di eski değer olabilir diye tekrar kan verdiğimde 33 çıkmıştı. Öyle de olabilir beta sıfırlanmadiysa o yüzden de çıkmış olabilir en iyisi kan vermek
ysmnkrc cokkasmabeabi anlamadım tekrar hamile kaldıysanız neden eski betanız çıksın üzerinden bir ay geçmiş
Seyma65 ysmnkrc canım inşallah öylesinidr ama ben korunmama rağmen elimde test var diye yapmıştım çift çizgiydi ama gebelik yoktu değerler hemen düşmüyormuş ama senin inşallah bebektir 🥰😍😍😍
ysmnkrc Seyma65 benim değerim sıfırlandı canım test yapıp emin de oldum negatifti bundan bir hafta önce :) teşekkür ederim inşallah ♥️
-ILKNUR- Bende ocak ayında düşük yaptım, hemen ertesi ay oldu ❤ betanda da çıkarsa , Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah 👼🥰
ysmnkrc -ILKNUR- oyy ne mutlu sana rabbim tesellini vermiş ♥️ İnşallah bana da nasip olur sağlıkla 🙏🏻 Şimdi kan verdim iki saat sonra dediler inşallah ben de güzel sonuçlar alırım 🥲