Yasooliii Mervedrm canım hareket olayı zaten 18 den sonra oluyormuş 30 da olup hissettirmeyen bile var dedi doktor
Gumus25 Yasooliii ben 1 tane 5 li set aldim Bi tane de 10 lu set almayı düşünüyorum gerisini 0-3 ay alirim herhalde
nuzunismail damila 17 hafta olduk 1.5 kilo aldım çünkü bulantılarım yeni geçti, bundan sonra ya Allah 😁
damila Ayezhanim benim istikrarım yok ciddi bir yeme bozukluğu geçirmiştim. Eskiden bende çok düzenli biriydim. Asla yemezdim diyet dışına kendim belirlersem çıkardım bunu nasıl düzeltirim bilmiyorum 😏
Ayezhanim damila canım dönemsel bir salma oluyor mutlaka çok kez yaşadım ama elhamdülillah geçen yıl ramazanda 11 kilo verdim 😅2 ayda spor bilgim var bilinçli bir spor ve diyetle halletmiştim şükür
Ruhsar35 Yasooliii ben yeni doğanları kısa kollu alıyorum canım yaşadığım yer çok sıcak oluyo çünkü ama uzun kollu ince bişeylerde alırım büyük ihtimalle kararsızım bende🤭
Ruhsar35 Yasooliii bende izmir ama deniz kasabasındayım çok aşırı sıcak oluyo 2 klima var evde hamileliğin son ayları denizden çıkmıcam😅