Kizilciksurubu damila 17+2′yim, 4 kilo aldım. Aşırı kilo alınmadığı sürece bir zararı olacağını düşünmüyorum. Doğumdan sonra kilolu görünmemek istenebilir fakat önemli olan bu dönemi hem anne hem de bebek açısından sağlıklı geçirmek. Dış görünüş yüzünden kilo takıntısını saçma buluyorum ben açıkçası.
Maide4427 2Mom2 Geçen ay %80 erkek dedi doktorum Ama bu hafta kontrole gidip netleşeceğiz Allah’ın izniyle 🧿😘❤️💙
Balbebek012 damila 17 haftalığız 2 kg aldım bence her gebe ayda iki kg almak zorunda değil 6 aya kadar ayda yarım kg 6 aydan sonra ayda bir kilo almak normal olan demişti doktorum. Eğer kg filan almak istemiyorsan akşam 8 den sonra yemek yeme bu da doktır tavisyesi
Smlaa Hamileanne doğumdan sonra zayiflicama inanıyorum ya da kendimi öyle kandırıyorum vala ama durum vahim😂😂😂
Seross10 damila adetime göre 15 haftalığım ama geç yumurtlama kaynaklı ultrason da 13 hafta gözüküyor 😃 ikinci gebelik ilk gebeliğimde 6 kilo almıştım bunda da daha almadım şimdilik böyle gidiyoruz
Gizmih Ikiz_annesii ilk üç Ay kilo almamak en sağlıklısıymış zaten. Bende almadım ama bebiş iyi şükür❤️
Yasooliii Kızlar ağustosta doğuracaklar için diyorum bebeklerinize nasıl zıbın alacaksınız kısa kollu mu , uzun mu ? yeni doğan setleri kaç tane almak gerekir , aranızda tecrübeli varsa yazabilir mi ilk doğumum olacak bilemiyorum 🤷🏻♀️
Smlaa Yasooliii benim de ilk bebeğim ve ağustos da doğucak ben 2 yeni doğan set düşünüyorum çıtçıtlı body kısa kolu alıyorum
Gumus25 Yasooliii ben 1 tane 5 li set aldim Bi tane de 10 lu set almayı düşünüyorum gerisini 0-3 ay alirim herhalde
Ruhsar35 Yasooliii ben yeni doğanları kısa kollu alıyorum canım yaşadığım yer çok sıcak oluyo çünkü ama uzun kollu ince bişeylerde alırım büyük ihtimalle kararsızım bende🤭
Yasooliii Smlaa anladım canım çok sağol ben birinde duydum 3 aylık almış hep hiç giydirmedim çocuk büyük çıktı 6 aylığa döndüm diye ondan korkuyorum
Gupssse damila ben kilo alamadım hiç bulantidan zaten berbat durumdaydım.herkes psikolojimi bozmaya takmis durumda zaten( cocukciliz olur hasta olur zorla ye vs vs) yeni yeni mutfağa giriyorum ve 2.gebeligim.ilki de böyleydi 😥
Mervedrm 17 haftalığız 4 kilo verdim hiç kilo almadım karnım da yok hareket de hissetmiyorum ama doktor hamilesin diyor hem de kız 😂
Yasooliii Mervedrm canım hareket olayı zaten 18 den sonra oluyormuş 30 da olup hissettirmeyen bile var dedi doktor