Naznaz123 bana doktorum sezeryan düşünmeni bile istemiyorum dedi kistlerin de normal doğumla birlikte akıp gidicek dedi eğer kötü bir durum olmaz bebek sıkıntıya düşmezse normal yapıcaz dedi çok korkuyordum ama kendimi normale hazırladım inşallah da normal olur çünkü sezeryan gerçekten çok zor bir süreçmiş bugün sağlık Ocağı izlem günüm dü oradaki iki ebe de aynı şeyi söyledi çok sevindim normal istemene emin ol biz kadınların başaramayacağı şey yok evet biraz canın yanıyor uzun sürüyo ama sonunda kucağına aldığın anda bitiyor dedi ama sezeryan da ikinci gebelik bile artık risk teşkil ediyor anne için hadi onu geçtim ama kilo bile aldığın zaman sezeryan kesikleri ağrıyan çok hastamız vardı dedi sereryan sadece risk teşkil ettiğinde seçilmeli ablacım dedi inşallah normal bir şekilde dünyaya getirirsin falan dedi ikisinde doğum ama sezeryan bence daha zor bi doğum kadın için o ağrılara rağmen dikişlere rağmen anneliğini eksiksiz yapıyor sezeryanlı kadın gerçekten daha zor olduğunu düşünüyorum şahsi düşüncem bu