_tuuggcce_ Benanneoluyorum ayyyy, melike sensin dimi 😅😅 aklımdan geçtin hatta girip profiline baktım girmediğini gördüm 😅 Şükür sağlıklı, plasentamda aşağıdaydı benim o da yukarı çıkmış 🥰 şu an 23+0ım. Sen nasılsın?
Benanneoluyorum _tuuggcce_ Benim kızz😊🤓 ay çok şükür sağlıklı olun canım büyütmüşsünde maşallah🤗🤗 biz iyiyiz teyzesi 29olduk🙃
Benanneoluyorum _tuuggcce_ Bülent bey’den devam ediyorsun heralde🤗 ben daha 10gün önce gitmiştim bir dahaki ayın başında giderim heralde tekrar🤓 denk gelemeyeceğiz😵💫
_tuuggcce_ eylulasd1_ aynen öyle muhtemelen. Ya doktor konuşkan vs idi. 20-25 dk durmuşumdur. Ama omurgayı göremedi bir tek. Git tatlı ye dolaş gel yarım saate dedi. İçeri girdim bi 5 dakikada öyle bakmıştır. Yani 30 dakika falan sürdü. Onda sıkıntı yok. Sadece ben göremedim ve görüntüsü kalitesi fotoğrafın falan çok bulanık bence 😅
_tuuggcce_ Benanneoluyorum Muhtemelen gelemeyeceğiz, aydan aya çağırıyor şu an. Muhtemelen bir şey çıkmazsa diğeri de 10 haziran olur diye düşünüyorum. 🤔 ve evet Bülent beyden devam ediyorum 😅
_tuuggcce_ Benanneoluyorum ayda 1 evet 10 mayısta gidicem. Sonra ne zaman çağırır bilmiyorum ama bir şey çıkmazsa muhtemelen 10 haziran olur yani 😅
Esrasntr Bende merkez primde detaylıya girdim hiç memnun kalmadım hiç ilgilenmedi yüzünde elleri var dedi kalkabilirsin bitti dedi ve diğer tarafa geçti hiç tatmin etmedi açıkçası kimseye tavsiye etmiyorum bilseydim başka bir yerde yaptırırdım
_tuuggcce_ Esrasntr bence de merkez prime bu konuda gelişmeli. Gerçi doktor benimle konuştu. Ben sadece ultrason cihazı kalitesini beğenmedim çok ve benim karşımda ekran olmayışını