Kızlar ben hep ama hep sağda hissediyorum tüm hareketlerini yani hiç solumda hissetmiyorum sanki karnımın yarısıyla hamile gibiyim yani 😬 bu normal mi ya erkek bebiş buarada haftam 35+3, solda hissetmem için soluma yatmam lazım bebek o tarafa gitmesi lazım yoksa hep sağ bazen benim sağcı yavrum diye seviyorum dsndjdjd

Mucizemmibekliyorum bazen solumda hiç bi yeri yok mu falan oluyorum ya korkmaya başladım yani az daha geriye gitse sırtımla hamilelik geçirdim dicem o kadar yanlarda takılıyor halbuki ultrasonda kafası sağ yanındaydı anlamadım bu işi 😬😁

Aynı seyi bende yaşıyorum ama benimde hep solda sol tarafıma ondan yatmiyorum yoksa tekmeleniyorum sürekli 😄30+1 deyiz bizde oğluşumla❤️

Btlll07 böyle göbeğinin tam ortalarında hamilelik yaşayanlara imreniyorum haha

umena kesinlikle katılıyorum 😄 hep aynı yerde hiç oynamıyor mu acaba diyorum🙄

umena gitmiyor o tarafa ya doktor bana 32 haftada sola sat sağ böbreğini şişirmiş dedi. Sola yatmaktan solum felçli gibi oldu ama hala sağımda hemde kaburgamın altında asla yer değiştirmiyor

umena benimde aynı genellikle hep sağ boşluk sağ kaburgamın altı sağ kasığım o taraflarda 😅 doktor orda sırtı poposu var dedi ama bence bariz ayakları var ya hep kıpır kıpır 🥰

umena 34+4 üm ve bebeğimin hareketlerini ilk hissettiğim günden beri ayaklar hep sağa tekme atıyor. Bende hiç solumda hissetmedim