erkekanne34 Minisim trendyoldan sipariş verdim linkini bırakmak isterdim ama tükendi yazıyor belki tekrar girer stoklara strawberry düğmeli pijama takım olarak yazıyor 🌸
FatmaAselinAnnesi_60 erkekanne34 Bn de bu takımı aldım 3 tane sadece kalıbı dar yoksa çok güzel Takım 😬
Mumm91 Ozlemmisss lacivert olanı ben de çok beğeniyorum ama rengi soluk gbi duruyor kumaşı kalitesi nasıl acaba
Aegean Yaprak_erdu Ben de lcw bu siyah olandan aldım, ne kadar çok bu modelden alan varmış ne güzeeel 🙊 Annem ısrarla siyah mı alınır demesine rağmen siyah almıştım iyi yapmışım demek ki😄
Esrahmet erkekanne34 güzel ama sezeryan mi normal doğum mu. Eğer sezeryan olacaksa şiddetle gecelik tavsiye ederim çünkü pijama altını yaradan goyemiyorsunuz acayip rahatsız ediyor
_yfs_ Betulaa kırmızı olan nasıl kumaşı filan bende instagramda bu modeli kayıt ettim ay sonunda vermeyi düşünüyorum benim boyum 1.72 mankende uzun duruyor kapalı olduğum için bileğime kadar gelsin istiyorum ama öyle yok maalesef 🙄
Sadiyes Biri bu diğeri de pamuklu kısa kollu bir takım birtane de ne olur ne olmaz penye bir gecelik alacağım.
Yarenylmz Sadiyes ben de bunun 2 rengini aldım fakat çok ince kumaşı var beyazı çok riskli ve iç gösterir mutlaka
story Sadiyes ya buna bayıldım güle güle giyinin 😊 ben başka bir model almıştım ama bunu nereden aldınız acaba ?
Sadiyes Yarenylmz evet ten rengi çamaşır giyilebilir ya da hastanede değil de evde lahusa döneminde giyebilirim vs diye düşündüm 🥰
AsyaveAnnesiii Ebrarmor ya bana biraz fazla ince geldi ama kumaşı falan yumuşak dokusu güzel emzirme yeri var orası iyi
Yulos Ne kadar şık ve zevklisiniz kızlar 🧿 ben daha bugün aldım, üzerinde minik hayvan figürleri var çocuk kıyafeti gibi 🤣