erkekanne34 Kızlar ben böyle ikitane aldım ama düz siyah olanının bedenini yanlış sipariş vermişim S beden vermişim dikkat etmeden iade edicem siz nasıl aldınız belki fikir olur hepimize değiştirdiğimde sizinkilerden sipariş ederim 🌸🌸🙏🏻
erkekanne34 bendiyebiriii ben de 33 haftalığım doktorum erken doğum olabilir dedi o yüzden ben hastane çantamı yavaş yavaş hazırlamaya başladım 😊 eğer sizin öyle bir durumunuz yoksa bekleyebilirsiniz tabi
bendiyebiriii erkekanne34 ya ben trendyolda beğendim bir tane ama stok yok 2-3 haftadır. Diyorum ben başka alırsam aldıktan sonra ya gelirse falan ahshdjd diye diye doğurucam sormayın😅
Bkmcnkr bendiyebiriii 1 ay iade hakkınız var zaten. Bence siz alın etiketi vs kesmeyin. Sizin stok gelirse iade edip hemen onu alırsınız, gelmezsede en azından aldım der, erken doğum vs riski olursa aklınızdan çıkarmış olursunuz ☺️
Gizzgzz erkekanne34 resim yüklemeyi bilmiyorum da modeli pembe base berry stripes gömlek pantolon pijama takımı diye geçiyor
Sevvl minikoglumuz atlasinannesi_ Kızlarrr moderatör olarak link atamam yasak yakacaksınız beni😂 Serbella luxury pijama yakımı yazın Trendyol da cıkıyor❤️
2kizannesi- mylittlebabym Linkini paylaşır mısın canım ya, bende ilk kızımda gecelik almıştım onun sabahlığının rengi kumaşı aynısı 🙂 Bende böyle bi pijama istiyordum tam denk geldi vallahi gecelikle de aynı 🥰
B_Senbulut mylittlebabym merhaba:) pembe ve beyaz renkli olanı çok beğendim nereden aldınız acaba? Cevap verebilirseniz sevinirim:)
erkekanne34 Minisim trendyoldan sipariş verdim linkini bırakmak isterdim ama tükendi yazıyor belki tekrar girer stoklara strawberry düğmeli pijama takım olarak yazıyor 🌸