Busracft benimde ikizlerim olacak iki tane elele madre anne yanı park yatak aldım memnuniyetini herkesten duydum çok araştırdım iyiki de almışım çok kaliteli ve uygun fiyata aldım 5 yaşa kadar kullanılabiliyor muş. Daha önce 4 beşik eskittim hep bi sorun yaşadım 3 çocuğum daha var tecrübe ettim artık ya kırıldı yada bebek içinden düştüğü oldu kesinlikle park yatak tavsiyen çünkü ayağa kalkmaya başlayınca alt kademesi var yatağı indirip o şekil kullanılabiliyor alt değiştirme matı eşya koymak için bir sürü cebi var ve müzikli dönence var oyuncaklı daha ne olsun reklam gibi oldu 😅 sinekliği var ve bir tarafını indirip ilk etapta anne yanı olarak kullanılıyor ebeveyn yatağına bağlama aparatı var aynı zamanda sallanabiliyor yatakta hediye katlanınca küçücük oluyor bugün annem bana geldi bende 1 tanesini kurdum çok basit kurulumu diğeri hala kolisinde annem de diğer beşik nerde diye sordu koliyi gösterince bu kocaman yatak buna nasıl sığdı dedi çok şaşırdı. Kalite açısından gayet iyi daha kullanmadan sevdim beşiği fiyatı da 2400 TL