Aynenkanka Busracft joie anne yanı aldık biz asansörlü yatağınızın boyuna göre ayarlanabiliyor 12kg kadar taşıma kapasitesi var ayrıca portatif biz seyahat etmeyi sevdiğimiz için gittiğimiz yere de taşınabilir olması tercih sebeplerimizdendi. Sallama özelliği yok
meryemsareveannesi21 Busracft ben hem anne yanı olması için hemde ileride oyun alanı olması için park beşik aldım kademe kademe olduğu için yatağa dayandığın zaman bebeğe rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz kardeşimde de aynısını kullanmıştı çok memnun kaldık bende kullanınca memnun kalacağımı umuyorum tavsiye ederim 3-4 yaşa kadar da kullanıla bilir
Tubagrsf Busracft huggy napp aldım ben hem anne yanı hem park yatak en azından bir buçuk iki yaşına kadar rahat yatar 🙏🙏
55Ozge41 Bu model aldım sallanır tekerlekli yatagida yukseltiliyo Rabb’im kullanmayida nasip etsin inşallah 💙
ilknurakdogan1 Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 stoğu uzun zamandır yoktu . Uzun süren araştırmalar sonucunda bunu aldım . Birde e bebekten ilk yatağımı aldım yanımda kolaylıkla gün içinde uyuyabileceği
Aycegul Busracft merhaba kiwi nin ahşap ayaklı tekerlekli beşiğini aldım iki kademeli bi yenidoğan anne yanı katı var birde alt kademesi 25 kg kadar kullanabiliyorsunuz
Ebrarkubra Busracft benim kızımın gelişimi biraz fazlaca önce ona rağmen 2.5 yaşına kadar kullandık(3.5 yasinda 5 6yas bedeninde suan)
Ebrarkubra Busracft bebekler hareketlenmeye başlayınca beşiği bile ısırdiklari ağızları ile tanımaya çalıştıkları için boya vernik olan malzeme almadim ham ağaç organik ürünler daha sağlıklı bu arada
Zeyzey055 Busracft bebefixden zoddy anne yanı almıştım park yatak da oluyor yatak sallanıyor kullanışlı ama ben pek kullanamadım oğlumu hep yanımda yatırdım 🤭🤭🌸 inşallah aynı hatayı doğacak bebeğime yapmam 🤭
Esin1 Bende henuz beşik almadim ama bi tane kucuk sallanan beşiklerden evin heryerine kolaylikla tasiyabilecegim yani, bi tanede anne yani besiklerden almayı düşünüyorum umarim mantikli düşünüyorumdur 🙈