nermin08 Kubra38 canım baktım 2 adet ovulasyon testi varmış birini denedim şimdi bu şekilde cikti 
Bsraaa94 nermin08 @1ciftyesilgoz ya benmde 21 yumurtlama 22 çatlamaydı değerlendrdm günleri suan cok heycan yaptm sizi görünce inşallah benimde tutmuştur🥺 tebrik ederim bu arada ikinizide 🌸
Kubra38 nermin08 ay çok heycanlandım benimki bundan biraz daha silikti bikaç güne tekrar deneyeceğim 😍
1ciftyesilgoz Bsraaa94 yarın erken gebelik testi yapabilirsin canım varsa silikte olsa %90 çıkar. İnşallah vardır rabbim gönlüne göre versin 💐🙏
Kirsehirli40 nermin08 Bsraaa94 benimde aynı şekilde bende 23 24du degerlendrdim inşallah bemde hamile kalırım
minikmucizeemaak nermin08 Canım hayırlı olsun🌸 Bende uygulamaya göre baktım bidahaki ay olmazsa ovülasyon düşündüm bat 9 Mart acaba bende mi test yapsam ama ilk idrarı mı beklesem yarına
nermin08 minikmucizeemaak Teşekkür ederim canım darisini başına inşallah. Bende ilk idrarla yaptım bugün. Sen yarın sabah dene en iyisi. Güzel sonuç alirsin inşallah 🤲😊
nermin08 minikmucizeemaak Biraz daha bekle canım bence daha bata var belki yumurtlama zamanın farklıdır ona göre de değişebilir çünkü. Henüz daha erken üzülme hiç
nermin08 Kubra38 inşallah çıkar canım seninde. Belirtim sadece kasik ağrım var iki gündür adet olacakmışım gibi
1ciftyesilgoz nermin08 evet kuzum sabah ilk idrarla yaptığım test bu😍 adetim geciksin öyle kan takibi yaptıracağım . Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bsraaa94 1ciftyesilgoz ya cok yapmak istiyorum ama hiç cesaretim yok negatif görmek istemiyorum günümün geçmesini beklicem sanırım😑 güzel duaların için sağol bu arada insallah seninde sağlıkla ilerler gebeliğin canım 🌸
Ipekbocegi nermin08 tebrik ederim sizii var görünüyor. 🙏Çok heyecanlı bir süreç ben de dayanamayıp adetten önce yapmıştım şuan Allaha şükür hamileyim ama adet gecikene kadar stresli bir dönem çünkü 2 günde bir beta hcg degeri artmalı. Allahim size bağışlasın çok güzel duygular bunlar 🥰🥰
nermin08 Ipekbocegi Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 🤲🥰
Kubra38 minikmucizeemaak lütfen üzülme yumurtlama zamanını bilmiyorsan ve geç yumurtladıysan şuan hcg değerin idrarda görünmeyebilir onlar yumurtlama zamanlarını biliyorlardı ayrıca daha erken dönemde yumurtladıkları için regl e 7 gün kala öğrenebildiler lütfen umutsuz olma
Kubra38 nermin08 bende de standart adet öncesi yaşadığım belirtiler var gebelik belirtileride aynı olduğu için ayırt edemiyorum 😄 göğsüm ağrıyor ateş basıyor karnımda ara ara ağrılar ama hep adet önceside bunları yaşıyorum 😄
minikmucizeemaak nermin08 erken gebelik uygulamaya göre 23 ü yumurtlamaydı benim 9 Mart da bat gösteriyor ama geçen ay adet olmadım aralıksa kimyasal yaşadım doktor polikistik oluşmuş dedi ama riskli veya engel değil dedi belki daha gel olurum belki daha geç yunurtlamışımdır bilmiyorum tabi
minikmucizeemaak Kubra38 Allah razı olsun ne güzel konuştun 🫶🏼 Evet uygulamadan biliyorum sadece, oda emin değil tabi sonuçta Ocak da adet olmadım. İlk idrarla değil şimdi yaptım kahve içiyordum hemen kalkayım dedim şans belki de benimledir 🫶🏼🤲🏻
nermin08 minikmucizeemaak uygulamalar yanlış gösterebiliyor canım bende geçen ay uygulamaya göre denedim olmadı. Şubatta uygulamaya göre 25 şubat yumurtlama gösteriyordu ama ben ovulasyon testi getirttim 20 şubatta yumurtlama oldu canım.