nermin08 Kubra38 Çok teşekkür ederim canım. Seninde güzel haberini alırız inşallah merak ettim bende seni 🥰 Rabbım dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Kirsehirli40 nermin08 Bsraaa94 benimde aynı şekilde bende 23 24du degerlendrdim inşallah bemde hamile kalırım
esmerella37 Tbsra95 22 sinde basladım işte 10 gun oldu öyle oluyormu adete yakın oyle yaparım olmadı napim insallah adet olmamda 🤲🏻
1ciftyesilgoz nermin08 evet kuzum sabah ilk idrarla yaptığım test bu😍 adetim geciksin öyle kan takibi yaptıracağım . Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Tbsra95 esmerella37 inşallah hakkında hayrlısı ben inanıyorum bir ay içinde ben hamileyim yazacaksın hislerim cok kuvvetlidir ama hurmayı ihmal etme
esmerella37 Tbsra95 yaaa insallahhh kzumm insallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 allah razı olsunnnn peki 41 gun doldu diyelim nolucak tekrarmı baslıyıcam
edadm nermin08 bebek geliyoorr henüz yeni olduğu için kan değerin düşük çıkabilir canım bana kalırsa evde koyuluğu takip et ben öyle yapmıştım iki günde bir kan verince her yerimiz delik deşik oluyor ve stresten başka bir şey değil hiç gerek yok yani
edadm nermin08 kuzum ben de erkenle öğrendim test sipariş etmiştim üç gün içinde geldi. üç gün sonra kaset test yaptım pozitif çıktı öyle de devam ettim sen de kasetle devam et daha sağlıklı olur, erken testler yanıltabiliyor