seymadegrmmci95 Burcak41 bana da büyük ihtimal boş gebelik dedi ama ben birde özel hastanedeki doktora gideceğim bu hafta böyle çok üzülüyorum çünkü
Alyel Merhaba ben 8+1im 7haftanin içindeyken ekranda Gördü 6.haftada bizde göremedik çok erken merak etme hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın insallah♥️
Sulee13 Bende 6haftalıkken doktorum dinledi ama biraz daha hızlı atması gerekiyor dedi. Bir hafta sonra kontrol dedi bu şekilde karşılaşan oldumu?
Gul12345 Esma_Nur0 bnde o haftada duymadım 1 hafta sonra devlette sıram vardı 7 hafta kaç günlüktu hatirlamiyorm duymuştum doktor 8 haftada özelde duydum bide geç döllenme falan değildi öğrendiğimde 2.6 hastalıktı korkma hayirlisiyla ins duyarsin
Sydah Esma_Nur0 5 haftalıkken gittik 2 hafta sonra gel dedi gittik hem bi bebişimin sesini 7 haftalıkken diğer bebişiminde 6 haftalıkken duyduk
Swly35 Esma_Nur0 Canım bende bugün gittim 6+1 kese çok güzel yolk sac oluşmuş haftaya kalp atılı duyarız dedi Rabbim o minik kalplerinden atışları duymayı nasip etsin hepimize çok güzel heyacan ikinci gebeliğim 13 yıl sonra mucize bebek yüzümüzü güldürdü bizim
Havvaca Esma_Nur0 ben 6+3 de duydum ama kuzenim hamile o 9. Haftada duydu geç döllenme fark edebiliyor. Korkmana gerek yok canım. Bol bol dinlen eğilip kalkma yukarılara uzanma bol istirahat et bebeğin sımsıkı tutunsun sana beslenmeye dikkat et 💞
Tugceocal Nurgdr Bende çok anlamıyorum 🙈 ama doktor öyle söyledi kese vardı bebek yoktu geç döllenmiş dedi ,sanırım ilişki günü yumurtlama döneminden geç olmuş 🙈
EdaNrky Esma_Nur0 göbek bölgeniz yağlı mı? Böyle bir durumda geç duyulabiliyor benim ilk gebeliğimde geç duydum ama şimdi zayıf olduğum için 6+2 de duydum