Kızlar merhaba 2 hafta önce normL doğumum gerçekleşti,İstanbul Kartal Lütfi Kırdar hastanesinde doğum yaptım….
26 Şubat perşembe günü sabah 5 de suyum geldi, eşimi uyandırdım direk hastaneye gittik, acilden giriş yaptık, yatışımı yaptılar ilk başlarda korkum yoktu hemen doğurup çıkarım sandım falat sancım vs yoktu, doktor suni sancı vermek annem kabul etmedi, sabah 6 da yatışım yapılmıştı, öğlen gibi alttan fitil verdiler açılma olacak kendi sancılarını yaşayacaksın dediler, propess 2 saat kaldı ve açılma ve sancılarım olmaya başladı, sonrasında prosess düştü ve açılma durdu sancılarımda kesildi, ardından tekrar taktılar akşam üstü 17:30 du. Sancılarım ve açılmam devam etti, saat 19:00 da ıkınmaya başladım , resmen anneme eziyet ettim, kolay bir doğumum olur diye düşünmüştüm fakat devlet hastanesi olduğu için sürekli alttan kontrol ettikleri için genital bölgem tahriş olmuştu, odaya 5 kişi geliyorsa 5 i de alttan muayene etti, o kadar kontrol etmeseler belki de kötü bir doğum hikayem olmazdı, saat 19:00 doğum başladı dediler annemi odadan çıkardılar çatalları yerleştirip beni doğuma hazırladılar, saat tam 19:28 de kızımı kucağıma aldım, bütün acılarım geçmişti, yarım saati geçik dikiş attılar, doktorları çıldırttım 😂 ıkınırken tutunmam için Demir taktılar onları bile söküp fırlattım siz düşünün en son baktım ki sağımda solumda hemşireler var onları yakaladım onlara tutunup ıkındım birisi kaçtı saten diğeri yanımda durdu baya bi komik oldu herşey doktor bile söyledi bizi çok yordun dedim hakkınızı helal edin, Allah’ıma bin şükür evladımı sağ Salim kucağıma aldım, rabbim hepinizin de yardımcısı olsun, her ne olurda olsun normal doğum yapın kızlar aynı gün ayağa kalktım bebeğimle ilgilendim, kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim, allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öpüyorum hepinize görüşürüz….