Zynp_hsn Ceylannrr rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende yarın 38 oluyorum doktorum istersen yapalım dedi yoksa 38+5 te olucam yarın gitsemi gittmesemi bilmiyorum
MaviDeranHazal _almirasmom 11.00 yatış 13.00 spinal sezaryen olucam inşallah ilk doğumum çok stresliyim biraz korku biraz heyecan. Olumsuz şeyler yazanlar yüzünden korktum yoksak cesaretliydim 🥹 Allah sağlıkla güzellikle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ceylannrr MaviDeranHazal olumsuz şeyleri aklına getirme herkesin doğum hikayesi farklı iyi düşün ki iyi olsun herşey🌸
MaviDeranHazal Gulcan47 birbirimize dua edelim inşallah herkesin hayalindekinden güzel doğumu olsun inşallah 🙏
MaviDeranHazal Ceylannrr öyle tabi ki ben de çok pozitif biriyimdir şahsen kötü bir tecrübem olsaydı da diğer gebeleri etkilememek üzmemek için yazmazdım 🤷♀️ hayırlısıyla her şey güzel olur inşallah ☘️🙏
Laika Ayy benimde sabah 10 da yatış 11.30 da amelyt çok stres yaptım karnıma ağrılar girior hiç uyuyasım yok düşünmekten bebeğimi çok merk ediyrm amlyttan korkuyorum tek istediğim sağlıkla gelsin Allah yardımcımız olsun 🙏🏾
ilkanneyim06 8-8.30 arası yatışım olacak allah herkese sağlıklı doğumlar versin inşallah umarım bebeklerinizde çok sağlıklı doğar ♥️
Ledeyna21 babyarslan yok sancım filan görende karnın inmemiş daha sana var diyor içimde yeşerecek galiba benimde ptesi kontrolüm tam 40 hafta oluyor tabi ozamana kadar doğmazsa senin var mı sancın ?
babyarslan Ledeyna21 benim pazartesi nişanım geldi o zamandan beri ara ara sancım oluyo mesela bazen 10 dk oluyo bazen yarım saat bazen 1 saat öyle düzenli değil bekliyorum bende 4 gündür ama gelmeye niyeti yok 🫠 benim doktorum 40 haftayı geçirme taraftarı değil muhtemelen pzt salı yatış verir suni sancıyla doğumu başlatır
Ledeyna21 babyarslan sağlıkla doğsun inşallah benim sancım yok açıkçası bende şimdilik doğsun istemiyorum şuan sıkıntılı biraz evimize giremiyoruz hasar durumundan tüm haZırlığımızda evde başkasında kalıyoruz bi umut belki eşyalarımızı alırız öyle doğsun düzensizlik içinde nasıl olur bilmiyorum hayırlı zamanda gelsinler inşallah
babyarslan Ledeyna21 yaa deprem bölgesinde misiniz çok geçmiş olsun 🙏🏻 ben bugün doğum yaptım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cindindi Bu saat oldu hala uyuyamadım.3.doğumum olacak ama hepsinin heyacanı başka sanki ilk defa anne olacak gibiyim 💙😀Allah nasip ederse sabah 7 de yatışım yapılacak 08:30 da doğuma alcak doktorum