Hafizeipek Sinem1051 canım tansiyonunu kontrol etmelisin hergün ölçmelisin bahsettiğin şişlik preeklemsi olabilir. Acile gidersen idrar ve kan tahlili yaparlar protein kaçağı var mı diye bakmak için onlar normal çıkarsa gebeliğe bağlı ödemdir
Yelizbck Leğene sıcak ılık su köy ayaklarını içine sok ve tekli koltukta sırtını yasla ve dinlen.. masaj yaptır biraz bekledikten sonra ise yarayacktir
BehiyeGrel Sinem1051 varis yada ödem olmuş olabilir mutlaka doktora görün derim .. Acil şifalar diliyorum🙏🏻
AysenurBs Hamile olduğun için önemli olabilir. Acile git bi baktır mutlaka. Tansiyon oynaması riskli hamilelikte. İhmal etme hemen git doktora.
Derya341986 Sinem1051 bende de oluyordu o haftalar şimdide olıyor ama çok değil tuzu azalt ödem yapıyor vücut
4283eslem Sinem1051 tansiyonun yuksekse korkutmak gibi olmasin ama gebelik zehirlenmesi de olabiliyor tansiyonunu mutlaka ölçtur bir anda sisti diyorsun doktora gidene kadar da hamur ici tatli meyveyi cok tuketme her ihtimale karsi onlem amacli
melkebtt Sinem1051 korkacak bi durum degil canim dert etme vucudun ödem toplamış , tuzu kes bol su tüketmeye calış, birde harekti bırakma bizimde 28 haftalik daha yeni yeni basladi bilek etrafinda ..
EmelSoydemir Doktura gıt anlat durumu kansızlık olabilir şişdikce catlama olcak ve cok kaşıntın olcak bilgin olsun
elma111 Sinem1051 bence oncelikle sakin ol sonrada bi acile git durumj anlat tansiyonuna baktir sakin panik yapma sadece onlem al
Burcu16 Sinem1051 ödem canım bundan daha normal ne olabilirki tuzu azalt bol su iç ayaklarını uzanırken yastık koy yorulduysan normaldir ama başlığı değişin herkesin yaşadığı sıradan bişey bende çok kötü bişey sandım geçmiş olsun yinede
Sinem1051 Kızlar acilden şimdi çıktım tansiyon normal idar tahlili yaptı enfeksiyon var Pazartesi doktora git dedi
Zeynepmavis Sinem1051 hamilelikte guatir cikma ihtimali yuksek odem yapmistir ayakalrini yuksege uzat dinlen soluna yatmaya calis pazartesi muhakkak hsstaneye git eger guatir varsa ilac verir
Asilinannesi Sinem1051 canım çok normal ödem oluşmuş yediklerine dikkat et acı tuzlu şeylerden hamur işinden uzak dur ayakta durma bende de oluyor korkulacak bişey Yok bol su tüket
minigin_annesi Sinem1051 acile git tansiyonunu olctur sureklide tansiyon takibi yap odem cok kotu....dikkatli ol ihmal etme bol bolda yuruyus yap bol su ic ...baharatli tatli tuzlu seylerden uzak ol
Duyguynrky Sinem1051 benim 36 numara olan ayaklarım 39 olmuştu son haftada korkma soğuk suya sok hafif yukarıya kaldır ve uzan sabaha iner
Sinem1051 Kızlar günaydın indi ayaklarım Allah'a şükür ya ben normalde cumartesi gidecektim de yarın gitmeme gerek var mı şuan bi sıkınt yok gibi
asminko345 Sinem1051 Git kuzum kendi doktoruna erken haftan hemen şişmez normalde ama enfeksiyon var demişsin Doktorunla bir görüş istersen için rahat eder bende hayatımdan tuzu çıkardım çok şükür Şuana kadar ödem toplamadım ama dikkat et 💙🙏
Rasev Sinem1051 tansiyondan ola bilir,ayakda çok kaldiysaniz ondanda ola bilir. Hicbsiy olmamisdir uzanip ayaklarinizi yuksekde tutun gecicek❤️Benimde oluyodu oyle