nidosh Babykuzucuk hayırlı olsun canım ne kadar zamandır bekliyordun. Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
CmreKsidar Babykuzucuk benim ilk testim bu kadar net bile değildi bence hamilesiniz insallah güzel haberi verirsiniz bekliyoruz 🌸🌸 ben bunu yazana kadar haberi vermişsiniz bile ayy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
edadm Babykuzucuk ya maşallah sanaaa keseni görmeye git sabah hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
KLORAKHANIM Babykuzucuk hayirli ugurlu olsun kiz var ne demek 🤣🤤 seslenswn cevap verecek beben resmen
Minikmucizelere Babykuzucuk kız bes belli var tabi sonuç cikinca banada yaz kac cikcak merak ettim😁kac gün geçti adetten
KLORAKHANIM Babykuzucuk ayy kuzum benim asagilara dogru indim okumaya gordum 🤍 saglikla kucagina al insallahhhhh
Asenova- Babykuzucuk Cokkk sevindimm Allah Sağlicakla kucağina Almayi Nasip etsinn inshallah 🥰💗💗💗🤲👶🍀 Darisi isteyenleyin Bashina😄😂
Denizinanne Babykuzucuk canım eşinin haberi yoksa güzel bir sürpriz yap bence 2 senedir bekliyormussunuz Allahim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına alırsın inşallah😊
zeytin_ Babykuzucuk hamilesiniz besbelli 😍😍 ilişkiden ne kadar zaman sonra idrar testi yaptınız yada adetiniz mi gecikti de test yaptınız cevaplarsanız sevinirim 💐💖
Babykuzucuk zeytin_ hepsini detaylı yazacagım uzun bi yoldan gectik . Nasıl umutsuz nasıl bitiktik mucize gibi bişey
Kubrasengul12 Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏 mesajları okurken benim kızda tekme attı 😅😅😅😅
Miniktirtil Sana kıyamam ya bende buraya koymuştum testimi yapar yapmaz bi heyecanla o anlar aklıma geldi sağlıcakla evladiniza kavusun inşallah 🤲🥰