Irem97- Babykuzucuk ayyyy çok sevindim canım benim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 💚💚💚
guzelanne01_ Babykuzucuk betan kaç çıktı canım Çok sevindim hayırlı olsun tanımasam bile hamilelik haberini alanlara çok mutlu oluyorum
Mervegvn123 Babykuzucuk oyyyy maşallah kesen bile gözükür hayatım senın oralarda bayılma iki canlısın 😂😂💙
edadm Babykuzucuk ya maşallah sanaaa keseni görmeye git sabah hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
nidosh Babykuzucuk hayırlı olsun canım ne kadar zamandır bekliyordun. Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
KLORAKHANIM Babykuzucuk ayy kuzum benim asagilara dogru indim okumaya gordum 🤍 saglikla kucagina al insallahhhhh
Denizinanne Babykuzucuk canım eşinin haberi yoksa güzel bir sürpriz yap bence 2 senedir bekliyormussunuz Allahim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına alırsın inşallah😊
-_Esra_- Geçmiş postlarını okudum valla kendim hamileymişim gibi sevindim gerçi kendim hamile olsam da sevinecegim sanmıyorum iki çocukla fıttırmaya az kaldı gsjgdfbjyrb
Asenova- Babykuzucuk Canim Allah gonlune gore versin inshallah Hamilesindir 💗bende cok cocuk sahibi olmak istiyorum gecen ay test yaptim negativ cikti inshallah Allahim bana da nasip eder🤲💗
-Naz- Babykuzucuk hayırlı olsun inşallah 🙏 Rabbim sağ salim kucağına almani nasip etsin. Cook Cook sevindim 🥰🥰
Mrnpk Babykuzucuk ağlamak istiyorum yaaaa çok sevindiiiimmmm niye bu kadar sevindim bende bilmiyorum 🥹🥹🥹🤣🤣🤣🤣