Rwerdst papatyaseveranne valla 19 olcaz inşallah cumartesi bizde 😂 geçmiyo zaman. Heyecan yapıyordum ay zamanı geldi gider görürüm diye. Mecbur 22 yi beklicez şimdi de 😂 aksilik çıkmaz inşallah 😂
25_25damla Rwerdst aynen canım 22 haftalık oluyorum çarşamba günü randevum da o güne hayırlısıyla bakalım inşallah 🌸
Rwerdst Pinarr-14 bir kaç yerle görüşseydin. Benimki bir de İstanbul bağdat caddesinde bir klinik 3000e kadar bekliyordum fiyatı 1400 diyince şok oldum 😂
1anne2bebek__ Rwerdst biraz öyle oluyor ama sanırım en iyi de 23. Hafta olması. Allah korusun diğer türlü tamamen tamamlanmayınca organlar insanın içine şüphe düşüp daha çok stres olabiliyor.
Rwerdst 1anne2bebek__ peki 23 te net miydi yüzü? Eşimle konuştuk gece de 22 23 arası gidelim dedik. Net olsun herşeyi şüphe kalmasın
1anne2bebek__ Rwerdst evet net oluyor. Ben 23+1 de gittim yüzünü de gösterdi burnu gözleri burun delikleri ağzı 😅belli iyice
Ozoooo Rwerdst niye canım 20 de erken mi oluyor ben ilk oğlumda 19 da girdim yüz felan göremedim yani hahahah hiç baktırmadılar dı bile ekrana ama bu doktor zaten her gitmemde renkli yüzünü gösteriyor
Rwerdst Ozoooo yok renkli ultrason olarak demiyorum 😂 zaten ileri haftada yüzü illa gözüküyor da. Organ oluşumu falan da 22 de bitiyo zaten. Aklımda kalmasın zamanım var sonuçta. Beklerim artık napim
cauuv1 En net 22 bende 22 de gittim çok güzel yüzünün renkli fotograflarını aldım kime benzediği bile belli oluyo bence bekle 🥰