kuzeymomsss Rwerdst en uygun hafta 22 diyorlar, bende 22 haftalıkken yaptırmıştım çook net belliydi 😍
nevzatbaskomser Eceecim Ben de bugün göremedim ayrıntılıda. Yüzünü görmeyince yarık damak yarık dudak için bir şey dediler mi, nasıl kontrol edildi
Eceecim nevzatbaskomser detaylıda değerlendirilemedi. Sonraki haftalarda kendi doktorumuz ultrason esnasında inceleyip yarık dudak olmadığını söylemişti.
1anne2bebek__ Rwerdst 23. Haftada. Doktorum kalp 23 te tamamlanır 23. Haftanda gir demişti 2 gebeliğimde de aynı haftada girdim
Pinarr-14 Rwerdst ayy gerçekten mi hevesleniyorum bende inşallah çıkar ya boludan ankaraya gidicem çünkü sırf bunun için 2 bin tl dediler ücretine
Rwerdst Pinarr-14 niye o kadar pahalı kız 🫤 beni özel bir kliniğe yolladı 1400 dediler. Belki anlaşması vardır bilmiyorum.
Rwerdst defneemom yaa maşallah maşallah subhanallah Allah nazar değdirmesin inşallah. Allah analı babalı büyütsün🧿22. Hafta net evet 😅 en iyisi 22 😅😂
Rwerdst papatyaseveranne valla 19 olcaz inşallah cumartesi bizde 😂 geçmiyo zaman. Heyecan yapıyordum ay zamanı geldi gider görürüm diye. Mecbur 22 yi beklicez şimdi de 😂 aksilik çıkmaz inşallah 😂
1anne2bebek__ Rwerdst biraz öyle oluyor ama sanırım en iyi de 23. Hafta olması. Allah korusun diğer türlü tamamen tamamlanmayınca organlar insanın içine şüphe düşüp daha çok stres olabiliyor.
Mrvctn Rwerdst evet zaten burnuna boynuna kemiklerine falan bakıyorlar bir tanesi net çıkmasın raporu yazamıyorlar
25_25damla Rwerdst aynen canım 22 haftalık oluyorum çarşamba günü randevum da o güne hayırlısıyla bakalım inşallah 🌸