Haticehkak Meltems53 Ben kızımda eşantiyon boy mustela hediye gelmişti onu kullanınca hep ondan devam ettim çok memnun kaldim şimdi ikinci bebeğe indirimde yakalayıp mustela aldim. Böyle şeyler bebeğe göre değişiyor diyen de var elbette. Ben de bepantholden verim almamıştım mesela.
33aysel33 Sudocrem çok güzel bı bebek bakım kremi tavsiye ederim şuan ben bebeğime kullanıyorum ilk kullanista etkisi oluyor hemen
begumt 33aysel33 çoğunlukla memnun kaliniyor ama icerigi temiz degil malesef petrol turevi barındırıyor:( ben %100′e yakin organik, ekolojik urun arayisi icindeyim
Bettuss_123 begumt fiyat olarakta iyi. trendyoldan bakmayın orası pahalı. İnternette eczane sitelerinde çok daha iyi fiyatları
begumt emir92 weleda cok iyi evet ama cok pahali. incia ortalama sayilir. Yani ortayı bulup, devamlı kullanmak amacindayim.
begumt Nevaninannesi aslinda en iyi yontem bu sanirim. Acaba asidik yapisi bebek cildine iyi gelir mi diye dusunuyodum ama iyi geliyomus demek ki.
Nevaninannesi begumt ben sarı kantaron ve hindistan cevizi yağı karışımını deneyeceğim ama yine de yeni doğan oldukları için doktoruna danışmakta fayda var derim ☺️
sutlaacc begumt takip ettiğim bir sayfada içerik araştırması yapıyordu oradan kaydettim. İncia,ecowell,minoris,mustela,earth mama,yeşil marka gibi pişik kremleri önerilmişti🥰 muhendisinoglu sayfasından bakabilirsiniz
MamaGiz begumt iva natura markanın setini almıştım doğal içerikli. İnstagramda Prema.ve.onun.anneligi sayfası ürünleri inceleyip paylaşıyor, storylerde trendyol ve hepsi burada başlığı altında doğal içerikli ürünlerden oluşan bir çok bölüm var. Arayış içindeyseniz bi bakmanızı tavsiye ederim ☺️
Eva03 Bende alacaktım ama ev yapımı kantoron yağı kullandı arkadaşım pişik falan olmadı hiç kızı.Bende kantoron kullanmayı düşünüyorum
Nevaninannesi Eva03 ne kadar doğal içerikli de olsa illa koruyucu bişiler bişiler eklemek zorunda kalıyorlar raf ömrü için. Pişik için sarı kantaron öneriyorlar. En doğalı kendinizin hazırlması ki sanırım onu da z yağı ile birleştiriyorlar. Sağlam güvenilir bir aktar bulup denemek lazım😊😊
Eva03 Nevaninannesi biz kendimiz yapıyoruz yani kayinvalidem yapıyor onları kullanıyoruz herşeyde gene öyle hazırlarız kullaniriZ.
Nevaninannesi Eva03 süper o zaman şanslısınız🌸 Göğüs ucu kremi için de mustela aldım daha doğrusu bi arkadaşm verdi daha skt’si dolmadı diye ama ben şimdiden ayva çekilrdeğini suyun içinde bekletip oluşan jeli sürmeye başladım. En doğal ve zararsızı diye düşünüp. Hatta ellerime ve yüzüme de sürüyorum çok memnunum etkisinden ☺️
Ebrarliva begumt bence en guzelki doğal el yapımı kantaron yağı😍😍ben Adana’dan getirtmistim kızıma tamamen el yapimiydi aktarlarda bulabilirsiniz
begumt Meltems53 var ama çoğunlukla asiri pahali. Aslında zararli kimyasal ve risksiz kimyasal olarak ikiye ayrilan da var. ‘Icerikleri ne’ diye bir sayfa var instagramda hepsini didik didik ediyolar. Oradan bilgi sahibi oluyorum ben de. Mesela mustela temiz icerik diye bio serisi cikardi baya iyiymiş. Digerleri bi tik daha riskli içerik barındırıyor diyor. Ben biraz da hayvan deneyi konusunda hassas olduğum icin ince eleyip sık sık dokuyorum.