Asilinannesi16 Bettuss_123 Yaaa 🥺 incelemedim detayli ama baya kullanılıyor o yüzden yazdim açıkçası öğrendiğim iyi oldu benimde teşekkür ederim 😊
Nevaninannesi begumt ya bi arkadaşım bana kesinlikle pişik kremi kullanma dedi. Annesi onları bu söyleyeceğim karışımla büyütmüş. Şimdi kendisi de çocuğu için yapmış ve hiç pişik sırunu yaşamamış. Doğal sarı kantaron yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırıp bebek pamuklarına döküp cam kapaklı bir kapta saklıyormuş ıslak mendil mantığı. Pişik kremi olarak kullanıyormuş. Bana da çok mantıklı geldi deneyeceğim.
Nevaninannesi Neslisahhh biz trakyalıyız. Oralarda genelde herkesin zeytinliği olduğu için saf zeytin yağı bulunur. O taraflarda da çocukları pehlivan gibi yağlarlar 😅 Pişiğe de vucut yağı olarak da 😀 Popişler çok iyi😅
begumt Meltems53 var ama çoğunlukla asiri pahali. Aslında zararli kimyasal ve risksiz kimyasal olarak ikiye ayrilan da var. ‘Icerikleri ne’ diye bir sayfa var instagramda hepsini didik didik ediyolar. Oradan bilgi sahibi oluyorum ben de. Mesela mustela temiz icerik diye bio serisi cikardi baya iyiymiş. Digerleri bi tik daha riskli içerik barındırıyor diyor. Ben biraz da hayvan deneyi konusunda hassas olduğum icin ince eleyip sık sık dokuyorum.
Betulaa İva natura aldım e bebek indiriminde ama henüz denemedim bir de baby me nin organik Pişik kremini aldım bakalım nasıllar. Ama zor zamanlar için bir de minik sudocrem aldım temiz olmadığını bilsem de
Brandy begumt Ben pisik kremi vs. Almadim kullanma taraftarı da degilim. Onun yerine doğal zeytin yağı tercih ediyirum. Islak mendil de ayni sekilde hic almadim. Temizleme pamuğu ve saf su ile temizliyorum.
begumt Nevaninannesi aslinda en iyi yontem bu sanirim. Acaba asidik yapisi bebek cildine iyi gelir mi diye dusunuyodum ama iyi geliyomus demek ki.
hulyaakgn34- Meltems53 evet bepanthol bize çok daha iyi geldi hatta oluşan ciğer gibi pişiği de geçirdi mustelanın tüm serisini kullandım hemde bir yılı aşkın çok fazla şişirilmiş abartılmış bi ürün olarak görüyorum
Melikedndr begumt desitin mor renkli, ben ilk oğlumda onu kullandım, şimdi ikinci kez hamileyim yine onu alacağım fiyatı da makul içeriği temiz
Asliormanci begumt pişik kremi farklı pişik önleyici farklı ama pişik önleyici sebamed aldım pişik kremi için hametol baby düşünüyorum
Balahatunn Pisik onleyici olarak mustela kullandim. Ama pisik olustuysa mustela iyi gelmiyor, hatta kullandigim hic bi urun pisik olustugunda etkili olmadi. Sonra hametan kullandim hemen gecirdi, cinko icerigi olmasi hemen iyilesmeyi sagliyor
emir92 Merhaba; Pişik kremi olarak weleda markasını önerebilirim.Araştırırsanız içerik olarak piyasadaki en iyilerden olduğunu göreceksinizdir.Kızıma yaklaşık 18 aydır kullanıyoruz hiç pişik problemi yaşamadık,ek gıda sonrası yediklerinden kaynaklı hafif kızarıklığı başladığı anda sürüyoruz ve hop bir sonraki bez değişimine hafiflemiş 😇
begumt emir92 weleda cok iyi evet ama cok pahali. incia ortalama sayilir. Yani ortayı bulup, devamlı kullanmak amacindayim.
Tugcecv begumt sudocrem cok kotulediler civa mi ne bir seyler varmis icinde bepanthol önerdiler onu aldım