Fatimetncr Ikiz_annesii Bende kumruya benzettim sosisli salçalı soslu kaşarlı bir tost yap gitsin kız
berivan_12 Anneolmak188 bence bulsana yememelisin canım içinde sosis görünüyor hamileler için zararlı 😊
Armess_loya Anneolmak188 pohh diyeceksin diye korktum Bi annn😂😂😂 Cannısı ekmeğin arasına peynir koy yee gitsin laa❤️🤣🤣 😬
Hallerimvarbenim Anneolmak188 Kuzum bu İzmir’de çelebi ünlü mamüllerinin ürünü salçalı sosis ve kaşarlı bir bomba türü adı efsane
Hallerimvarbenim Anneolmak188 Evet kuzum hamurunun içeriğini tam bilmiyorum ama yumuşacık bir poğaça gibi düşün sıcak sıcak yersen daha güzel olur salçayı çok yoğun tutma sosisi bastırmasın
Aselhumaninannesi Anneolmak188 tarifi normal bir hamur acabildiginiz kadar ince acilcak yanları zaten açık olacak içerisinde kaşar peyniri Bergama tulumu sosis üzerine de yumurta sarısı susam fırına yani inşallah dışarıda satilan gibi olur
Anneolmak188 Aselhumaninannesi dün benzer bişey yaptım gece içim bir yandı bi yandı öldüm ama denicem
Aselhumaninannesi Anneolmak188 bu tarifi sayfasından aldım o sebeble 🤭 rica ettim benzer şekilde tarif vermeye çalıştı