Anneolmak188 Böyle bişey gördüm şuan çok kötüyüm yemin ederim canım öyle bir çekdiki kızlar bune ya allah rızası için söyleyin ya da evde nasıl yapabilirim
Gamzer Anneolmak188 Başlığı görünce aklıma deminki fake post geldi. 🤣 Bilmiyorum canım ne olduğunu simidin arasına sosis koymuşlar gibi duruyor. Benzer bir sandviç yapıp yesen nefsin körelir mi bilemedim ki
Anneolmak188 Esraliiii ArvenMom Gamzer Efsane böreği diye geçiyormuş izmirde ama tarif falan sıfır yok yani yok kız gördüm o postu pis karı ya 😂
Anneolmak188 Gamzer bunu paylaşan adam izmirli bi bombacı altına yorumları şimdi gördüm izmir efsanesi her fırın yapmazmış falan ölcm şimdi ağzım sulandı
Aysecan0335 ArvenMom bornova küçükparkta üniversite2 diye bi unlu mamülcü var meşhur orda var, doğurunca yiyeceklerimin arasında ilk sırada 😅
Gamzer Anneolmak188 Kıyamam ya 😔 Bence salçalı sosisli falan bir sandviç yap ye kuzum belki köreltir nefsini. Keşke gonderilebilecek birsey olsaydı gönderirdim valla 🧡
Anneolmak188 ArvenMom ay şuan keşke tarifini sorabiliceğimiz biri olsa az bişey benzesede yerdim evde
Anneolmak188 Gamzer ah kuzum keşke yakınımda olsa anında alırdım da izmire nasıl gidem teşekkür ederim düşüncen için ❤️
Fatimetncr Ikiz_annesii Bende kumruya benzettim sosisli salçalı soslu kaşarlı bir tost yap gitsin kız