Meri11 Nurse harveys gaz damlası kullanıyoruz günde 3 kez 8 damla. Ben rezene ve kimyon çayı içiyorum tamamen kesmiyor ama hafifletiyor en azından ilk 3 ay böyle olurmuş başırsak floraları henüz oluşmadığındanmış birde bence en önemlisi ayaklarını bacaklarını karnını sıcak tut çocuğun o çok rahatlatıyor kuzum
Cinsitimiz erkek💙
Fik 12ci hafta🥰 çok teşekkür ederim 🥰
Hallerimvarbenim teşekkür ederim sağlıklı olsunda hallederiz😅
Sevcan_altunkaya ay maşallah paşamıza bende pazartesi günü gideceğim 14 haftalık olarak inşallah gösterir bebişim 😍
Fik teşekkür ederim teyzesi inşallah gosterir🥰🥰
Sevcan_altunkaya sağlıkla kucağına al kuzum benim 💙😍 inşallah heyecanlıyım öğrenirsem yazarım bende 🤭
Sevcan_altunkaya ayy tebrik ederim biraz benimkinin ultrason fotoğrafına benziyo sağ Salim al kucağına 💙
Fik yaz tabiki bende merak ettim🥰
Adapte34 inşallah kuzum hep beraber saglikla alalım kucaklarimiza 🥰
Hallerimvarbenim teşekkür ederim canım 😊 rezene ve kimyon çayını ayrı öı kaynatıp içiyorsun
Meri11 Rezeneyi bir su bardağı kaynamış suya 2 tatlı kaşığı kadar atıp beklet demlensin sonra süz kimyonuda bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon at 10 dk beklesin kimyonlular dibe çöküyor öyle iç onu da
Hallerimvarbenim bir iki saat aralıklarla içilir dimi
Meri11 Rezeneyi günde 3-4 bardak içiyorum ben ama belki yanlıştır sen bi araştır ona göre iç canım
Hallerimvarbenim tamam canım teşekkür ederim 🤩