MomH GokceGenc bebegin saçları çıkarmış mide bulantısı ve mide yanması yapar diyorlar ama dogrumudur biLmem 🤣
GokceGenc MomH bebeğin saçları var doktorum gosterdi hatta bende aynı seyi dedim hiç alakası yok dedi ama olabilirde bnce😊
MomH GokceGenc doktorlar zaten senin dediğini yok der ama seni korkutmak için başka şeyler söyler canım kime inanacagimi şaşırdım 🤔🤣
Lale19 sedovski canm bende sen gibiydim ilk 3 ayda 8 kilo verdim ve hala almadim kilo 25 haftalık hamileyim doktorum bana zofer diye bi ilaç vermişti o ilaç sayesinde yemek yedim Bulantı mi önledi benim istersen doktoruna danış Bu konuyu
Yesimmmm 25 haftalık oldum ama 4 hafta öncesine kadar bende senin gibiydim. 8. Haftada başlamıştı bulantı kusmalarım öyle böyle de değil ne yersem içersem 5 dk sonrasında kusuyodum. Geceleri uykumdan uyanıp kusuyodum. Vücudumda su kalmayınca halsizlikten gözümü açamıyodum. Hergün hastanede serum yedim ve bu şekilde 3-4 hafta geçti doktorum zofer 4 mg ilaca başlattı sabah akşam içiyodum çok etkili bir ilaç ama o miğde bulantılarına leblebi tuzlu kraker anlık iyi geliyodu. Kana kana su içmek isterken bi yudum içtiğimde kusuyodum. Zaten kuru yemekten leblebiden ve hareketsizlikten dolayı kabız oldum lavmanla çıkabiliyodum. Şuan dediğim gibi 25 haftalık oldum zofer ilacı halen sabah akşam alıyorum ama kusmalarım kesildi. Bulantılarımı da yatıştırıyo şuanki tek derdim şiddetli gaz sancısı ve kabızlık. Bagırsaklarım kuru yemekten tembelleşti. Olabildiğince sıvı tüketmeye çalış derim. Zofer ilacıda doktoruna sorup kullanabilirsin. Allah şifa versin.
Hakyemez Merhaba 😊 Kizlar bende 20.haftamdayim bulantilarim hiç gecmicek saniyordum biri hamilelik dese kafami lavabo icinde hatirlicam diyordum.herseyden tiksindim igrendim.Elhamdullillah 16.haftada bicak gbi kesildi noluyoruz biseymi oldu acaba diye busefrde korkmaya basladim 😂 İnşaallah tez zamanda gecsin baharatli yememeye calisin midenizi bulandiran seyleri farkedip uzak durun.sevgiler