Zcvbnm Beybix Beybix ben ayşegül iltaç akkurt takipliyim fsm de kliniği var 600 tl muayene ücreti doğumum için 2 seçenek sundu acıbadem ve pembemavi biz pembe maviyi tercih ettik
derya_16 Zcvbnm canım iltaç hanımdam memnun kaldın mı? Gebelik sürecinde nasıldı? Benim doktorum ziya çetindi ama ilk haftalarda içime sinmeyen şeyler oldu bende iltaç hanımı duyup ona gittim. Güzel ilgilendi aslında ama şimdi kime devam edeceğim konusunda kararsızım
Zcvbnm derya_16 evet çok memnunum canım bundan sonra başka hekim düşünmem ve önermem kesinlikle benim için çok başka her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir hekim
fizikcianne Beybix benimde bandırmadaki özel bir kliniğe gittiğim doktorum bu hastane ile anlaşmalı doğum burada olacakmış bakalım. Ücret hakkında fikrim yok
Nihaann Nev esentepe Neşe Kaplan Karakaş a gidiyorum ben hem hastane çok temiz ve ferah hem doktorum aşırı güleryüzlü ve ilgili tavsiye ederim. Muayene ücreti 465tl doğum ücreti 1mayısta 12bin tl oldu
Zcvbnm Beybix Dr. Ayşegül İlaç Akkurt muayenehanesi var eşide perinatalog ikisi de harika hekimler fsm de muayenehanesi var canım tavsiye ederim ki memnun kalacağını düşünüyorum