Beybix Kamu personeliyim Bursa pembe mavi Hastanesi’nde hangi doktora muayene ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Zcvbnm Beybix Beybix ben ayşegül iltaç akkurt takipliyim fsm de kliniği var 600 tl muayene ücreti doğumum için 2 seçenek sundu acıbadem ve pembemavi biz pembe maviyi tercih ettik
melikedelibas @Beybix Pembe mavi hastanesinin sgk ile anlaşması yok sadece bazı ozel sağlık sigortalarıyla anlaşması var
Beybix Zynnn melikedelibas peki nilüfer taraflarında hangi hastanede hangi doktor önerirsiniz arkadaşlar
Zynnn Beybix benim doktorum Nedret hanım pembe mavide kendisinden memnunum eger diğer gebeliklerimde ona gitmemiş olsaydım Aytül erdıgmus yada Rabia nizama giderdim
Zcvbnm Beybix Dr. Ayşegül İlaç Akkurt muayenehanesi var eşide perinatalog ikisi de harika hekimler fsm de muayenehanesi var canım tavsiye ederim ki memnun kalacağını düşünüyorum
melikedelibas @Beybix Evet var sgk ve özel sağlık sigortalarıyla anlaşması var 630 tl diye biliyorum benim özel sigortayla anlaşmam olduğu için muayne ücreti hakkında net bilgim yok
goker16 Emre Uysala gidiyorum özel muayenesi var çok memnunum . 900 TL ücreti . Doğumu pembe mavi de yaptırıyor 😌