mercimekkoftesi1 Zülfü Livaneli-kardeşimin Öyküsü Agatha Christie- 10 küçük zenci Sonu beklenmedik şekilde biten iki kitap ben çok severek okumuştum.
elifcicek_07 Gebelik dönemi için mi istiyorsunuz? Çocukta rezilyans Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler İkiside başarılı herkesçe tavsiye edilen kitaplar. Resilyansı muhakkak tüm anne baba okumalı çocuk travmasız ve bilinçli yetiştirilmeli bence
Efnanefnan Bağırmayan anne olmak Kitabın adı . Okumanızı tavsiye ederim çocuk büyüten anneler icin güzel bir kitap
Kitapkurduuu Yasminkrc Gülseren budayıcıoğlu kitaplarının hepsini öneririm canım 😇 şuanda okudum Dilhun Eylül sonlarına yaklaştım bitmesin diye akşamdan akşama okuyorum 😁
Mrvctn Geçmişim ve geleceğim adına kendimin farkına vardığım en etkileyici kitaplardan biri oldu , okurken bitsin istemedim ❤️
Zumzugukodummuzzingillatirim Yasminkrc yeni okumadım ama iz bırakır sol ayağım… İlkokul sonda öğretmenim önermişti İngilizce okuduğum ilk kitaplardan. Ağlamıştım… O gün dedimki kendime senin hiçbir şey için üzülme hakkın yok. Hiçbir bahaneye ihtiyacın yok. Sen en güzel kalem kitap defterle büyüdün, oyuncakların hep kaliteliydi. Kendini geliştirmek için bazı sınırlar içinde herşey serbestti. Voleybol futbol basketbol müzik dans tiyatro ne istediysen oldu. Bahane bulma. Yap. O günden beri her istediğini elde eden küçük bir kız oldum. Şuan hala aynı kızın büyüme gelişme evresinde küçük bir filizle beraber yetişmesini izliyorum.
Yasminkrc Annelerimizin hepsi ne güzel kitaplar okumuş çok mutlu oldumm kitap okuyann annelerimizin olmasınaaa ♥️♥️♥️
hilal3407 Kalpten Bağlı Bağlanma temelli ebeveynlik/Barbara Nichols-Lysa Parker, Güvenli Bağlanma/ Adem Güneş, Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir/Dilek Cesur, Geliştiren Anne-Baba/ Doğan Cüceloğlu🌿💙