Yasminkrc Anneler merhaba umarım bebisler ve anneler iyidir ♥️ en son okuduğunuz cok güzeldi diye tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı ? Ethem emin Nemutlu’nun Dua Kader Değiştirir kitabını ben tavsiye ederim 🌸
Babyykmz Yasminkrc ben bu aralar gulseren budayicioglunun kitaplarina sardim. Allah de otesini birak okumadiysan tavsiye edebilirim. Halil cibran ermiş kitabı bayildim ❤ dogan cuceloglundan gelistiren anne baba kitabini aldim ama daha okumak nasip olmadi cok tavsiye ettiler. Eger roman istiyorsan naşide gökbudağin kitaplari efsane Miralayin kızı, asıl adı atiye ve daha bir cok kitabi var bunlar gercek hayattan. Ay daha bir suru varda hangisni tavsiye etsem bilmiyorum ayda 4 5 kitap bitiren bir insanim. Olasiliksizi okudum cok begendim severmisin bilmiyorum.
3Tospikannesi Yasminkrc Doğan cüceloğlu “ Geliştiren Anne-Baba ” Bugün aldım okumaya başladım çookk güzel tavsiye ederim 🥰
MugeGuness Yasminkrc zülfü livaneli-serenad ve kardeşimin hikayesi. İkisi de çok güzeldi. Bir de khaled hosseini uçurtma avcısı, bin muhtesem güneş, ve dağlar yankılandı. Bunları da okurken ağladım hep çok duygusaldı 😢 sinan akyüz-incir kuşları da tavsiyemdir. Polisiye severseniz Ahmet Ümit-Patasana ve Beyoğlunun en güzel abisi kesinlikle tavsiyemdir. Daha da var da aklıma gelmiyor şu an 😃
Nursl7 @Yasminkrc oya akbaş annemin çocukluğunu kim yedi kitabını önerebilirim aslında bir çok önerebileceğim kitap var aslında ama bu kitap çok akılda kalıcı
mrsperaa Yasminkrc Şuan bilinçli bebek kitabını okuyorum. Annenin doğum süreci ve 0-2 yaşa kadar ki bebekle ilgili herşeyi anlatıyor ağladığında ne yapmak gerekli uykusu nasıl olmalı yada kişisel gelişimi hakkında bilgiler veriyor
seyma_nur34 mrsperaa yazar kim acaba yabancı mi netten baktım da yabancıydı ona göre bende almak isterim aynı kitabı 🌸
thingswithpearl Dino Buzzati - tanrıyı gören köpek 📚✨🌙 İçinde kısa kısa öyküler var okuması pek keyifli
Yasminkrc Babyykmz bende cok kitap okurum türkçe öğretmeniyim meslek geregi de okudum baya kitap olasiliksizi cok beğendim. George orwilin 1984 romani da cok guzel tavsye ederim ♥️
Canimkizim_mv Livaneli Serenad, Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bunlar çok güzel ve etkileyici kitaplar 🌸
Canimkizim_mv Bebeğim için aldıklarım Bir Anne Değişiyor, Çakma Anne , Otuz Milyon Kelime, Bu Ümmetin Fidanları Çocuklarımız 🤍 okuyamadım daha en kısa zamanda başlayacağım
Babyykmz MugeGuness serenad ve kardesimin hikayesinide cok okumak istiyorum. Ucurtma avcisini, bin muhtesem gunesi okudum ve daglar yankilandiyi daha okumadim okuyacagm insallah. 🥰 bu arada sherlock holmes seti almistim bitirene kadar ruhumu teslim ettim daraldim polisiye okuyamiyorum diye dusunuyorum ahmet umitide o yuzden okumadim hic ama siz soyleyince acaba ahmet umitin kitaplarini okuyabilir miyim diye dusundum simdi
Duygu__26 @Yasminkrc çocuk gelişimi için otuz milyon kelime; küçük yaşta çocukla konuşmanın, ona kitap okumanın önemini vurguluyor muhteşem bir kitap. Elimde olan kitap ise; Sarah Jio gündüz Sefası muhteşem sürükleyici roman bütün eselerini hemen hemen okudum.
Babyykmz Yasminkrc ayy tüm türkce ogretmenlerimi edebiyat ve dil anlatim ogretmenlerimi cok sevdim onlarda beni cok severdi veli toplantilarinda hep velisi kim diye beni sorup cok memnun olduklarini filan soylerlerdi zaafim var Türkcecilere 😍🥰 Matematik hocalarida benim velimi cok sorardi toplantilarda nefretten 😅 1984 ü daha okumak nasip olmadı ama aklimda alacagim 🥰