Emineedrk 21052022 Galiba artık doğumun olucağı gün yapıyormuşlar bende burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam çoğu özelde aynı şekilde ilerliyor şuan
21052022 Emineedrk 36.haftadayız devlet hastanesine gidiyorum hiç çatı muayenesi yapacaz demediler sadece normal doğum 3 haftaya bekle dedi doktorum
Dafni Sew eskisinden bi farkı olmuyor merak etmeyin hatta yok efendim genişliyormus gibi şehir efsanelerine hic inanmayın , hatta doğum sonrası ilk ilişkide darlığından zorlanıyorsunuz bile
Simaymavi thingswithpearl ayy lütfen korkmayın bebek uygunsa sizde Allahın izniyle bi nefesle doğurursunuz hiç korkup çekinmeyin lütfen 🙏🏻
gzdaslihn tazecikannee 37+1im bugün belli oldu doğum şeklim, sezeryan olucam ayin 13une randevu verdi doktorum
gzdaslihn 21052022 çatı genelde 37 sonrasi yapiliyormus benim bugün gerceklesti, yada gerceklesemedi kendimi istemsiz cok kastigim icin muayene edemedi doktor ve bu yuzden sezeryana karar kildi dogum sirasinda herhangi bir sıkıntı yasanmamasi icin
21052022 Emineedrk ayy inşallah cümlemizle birlikte Rabbim elimize ayağimiza kavuştursun kolay doğum nasip eylesin
Merveftm tazecikannee belli degil normal istiyorum ama aşırı korkuyorumm çatı muayenesi özelliklere herşeye varım ama ona gelince kaskatı oluyorum. Daha önce bı smear testi için gitmiştim aşırı kasildim doktorumda sagolsun sertti yani korktum kasintidan bayılmışım abartıli bir şekilde 🤌😂 ondan sonrada korktum daha. Şimdi tek korkum dogurmaktan ziyade çatı. Asamiyorum o olayı bir türlü.
21052022 gzdaslihn bilmiyorum bana doktorum birşey demedi 14 marta randevu aldım o zaman gittiğimde sorayım ne diyecek doktor
gzdaslihn 21052022 hakkimizda hayirlisi hepimizin benimde kismetse 13unde dogum randevum var, hep normal istiyordum ama malesef catiyi kaldiramadim
Hulya2626 Hccff onun gibi bir şey valla benimki 2 sn sürmedi. Baya baktı üst kemiğe alt kemiğe bir açılmaya baktı. Baya elini ileri soktu yani.
Hccff Hulya2626 o yapılan hiç acıtan bir şey değil ki. O yüzden biraz rahatım. 36 da yapacak bizim muayeneyi göreceğiz 😂