Sevdacee Hatice_123456 dimi aslında en mantıklı tarih 8 be 9. Haftalar ama işte korkuyorum sağlıklı olduğundan emin olmak istiyorum 🥹🥰
Hande01 Sevdacee şöyle canım ondan bir hafta öncede başka doktora gitmiştim orada bebek kese herşey göründü bana geç döllenme demedi normalde ben 1 hafta sonra kalp atışı için gittiğimde geç döllenme dedi kalp atışı duyamadık zaten
Seraymesut Elitopatra25 sizde benim gibisiniz bende kese gördüm ama kalp atisini bebisi göremedim haftaya cuma yine gitcem
Gunicka Sevdacee usm Teyzemin kocasi) simdi bebek buyuduyu icin 1 aydan 1 olucak control) 12 heftasinda bebek cinsiyyet gosdermedi) 14 haftada teyzeme yalvaryom yine geliyimi😂
AsyaCngz55 Sevdacee bence bekleme bir an önce git doktoruna muayene ol. Belki ultrasonda görürsün eğer çok küçükse bile kandan takip edersin sağlıkla büyüsün💐 doktorun folikasitini yazar kullanmaya başlarsın
Sevdacee AsyaCngz55 evet gidicem en azından kesesini bile görsem içim rahat eder folik asidim var kullanıyorum bide kan ilacı kanım biraz düşük 🌸
Sevdacee AsyaCngz55 onu tam anlamadım brnde ama giriyor sanırım çünkü arabanın kendi ğuseti çıkıyor siperide tskılıyordurr bunu sormam lazım arkadaşlara AsyaCngz55
mrvsrcn Ppatyaa bisey demedi kalbi de duyduk net değildi sadece on gün sonra gel daha bet duyalım kalbini dedi
1Mervuse mrvsrcn bana folik asiti sabah ve aksam yazdı henüz kalp atışını duymadım Sizler nasıl içiyorsunuz ve ismi ne
Sevdacee Hande01 anladımmm canımmm cihazdan cihazada farkediyormuş bende yeni öğrendim bekle bakalım birdahaki gitmende ne der ama güzel sonuçlanacak rminim sen içini ferah tut ♥️