Sevdacee AsyaCngz55 Joell in ikili takımı kahvemsi gibi rengi link atılıyormu burdan bilmiyorum bide kiwinin var grili bitane ay çok var dediğin gibi dolu favoriler 😂😂 ama arkadaşlarım hep joell kıllancı hepsi aşırı memnun kaldı ve taş gibiler arabalar şuan o akşımda ilk sırada😅
Pekii Sevdacee ben de sana dua edicem inşallah ikimiz de duyarız kalp atışlarını miniklerimizin 🙏❤️❤️
Elifkskl Sevdacee evet kese için gel dedi ama ben bebeğiďe göreyim diye 1 hafta sonraya attım vallahi zor tutuyorum kendim gitmemek için 2.gebeliğim o yüzden neler olacağını bildiğim için sürekli gitmek istemedim. Bu arada ben trabzonluyum sende oradaymışsın. Çok özlem yüklüyüm bu yıl gelecektim gebe kaldım 😀
Pekii glsmogrtmn ben de yarın gidiyorum 🥰 sen de gidince gelişmeleri yaz olir mu aynı zamanlarda olacak dogumlarimiz tahminen haberdar olalım birbirimizden 🥰
mrvsrcn Ppatyaa ne kadar çıktı acaba biz de 5+5 de gittik en son 2 mm çıktı küçük falan bisey demedi normal mi ki
Ppatyaa mrvsrcn benimki 6+4 te 3.2mm çıktı ama kalp atılı duyulduğu için beklememi söyledi sizin normaldir yoksa söylerdi sizede
eylulmihrasmom Sevdacee ben de 6+2🥰 ilk gebeliğimde benim de düşük yapıp kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. bunu da 3+3ken öğrendim🤭 5+3te doktora gittim keseyi gördük doktorum haftaya cuma 7+3te kalp atışı için tekrar çağırdı. sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🥹🤲🏻
Sevdacee eylulmihrasmom Ya o kadar erken nasıll öğrendinnnn 🌸 kaderimiz aynı demek inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız 2 gün var aramızda 🥰🌸
Sevdacee Elifkskl Evet trabzonluyumm bebiş olunca gelirsin onla birlikte artık 😅🥰🥰 bende sabırsızlanıyorum gitmek için ama bekliycem 🌸🌸
Elitopatra25 Sevdacee o zaman git canım bekleme benimde ilk gebeliğim ama ondan önce hiç gebe olmadım yeni oldum daha ama beklemek sabretmek çok zor 🥺
Sevdacee Elitopatra25 evet beklemek gerçekten zor benim 1 sene üzerine oldu neredeyse rabbim şuan uygun görmüş demekki, haftaya gidicem inşallah biraz korkuyorum ama sonu güzel olcak umarım 🌸
Hande01 Ben normal adet tarihime göre 8+4yim ama geçen hafta doktora gittik geç döllenme olmuş dedi doktorun ultrasyon sonucuna göre şuan 6+5teyim yarın tekrar gideceğim kontrole biraz kafam karışık bakalım hayırlısı yarın için 🙏
mrvsrcn Ppatyaa bisey demedi kalbi de duyduk net değildi sadece on gün sonra gel daha bet duyalım kalbini dedi
Hatice_123456 9.haftada gitmeni öneririm erken gidince ya bebek görünmüyor ya kalp atışı duyulmuyor 9. Haftada hem bebek göründü hem kalp atışı duyuldu
Sevdacee Hatice_123456 dimi aslında en mantıklı tarih 8 be 9. Haftalar ama işte korkuyorum sağlıklı olduğundan emin olmak istiyorum 🥹🥰
Gunicka Bizim ulkede ozel hastanede kontrol 2 haftadan bir oluyor 12 haftasina kadar duzenli control olunmali
Sevdacee Gunicka Hangi ülkesin acaba 🌸 burda zorunlu bir kontrol yok biz ne zaman istersek gidiyoruz sanırım 😅
AsyaCngz55 Sevdacee bence bekleme bir an önce git doktoruna muayene ol. Belki ultrasonda görürsün eğer çok küçükse bile kandan takip edersin sağlıkla büyüsün💐 doktorun folikasitini yazar kullanmaya başlarsın
Gunicka Sevdacee usm Teyzemin kocasi) simdi bebek buyuduyu icin 1 aydan 1 olucak control) 12 heftasinda bebek cinsiyyet gosdermedi) 14 haftada teyzeme yalvaryom yine geliyimi😂