Sevdacee Pekii geçen hafta gittiğimde keseyi görmüştü kalp atışı için haftaya dedi bu haftada ya çarşamba ya perşembe gitmeyi düşünüyorum 🥰
Pekii AsyaCngz55 tabiki kanki 🥳 hepimizin haftası yaklaşık aynı ya böyle siz doktora gittim fln deyince sanki kendim gitmişim gibi heyecanlanıyorum 🥰
Sevdacee Pekii vallahi bende aynı kendimden çok sizinkileri öerak ediyorum luan acaba ne yaptıla rne ettiler diye 😺
Trldyg Pekii bu ayın 21 ne fakat yarına gitmek zorundayım felaket karin agrisi mi mide agrisi mi bilemediğim agri yaşıyorum günlerdir yemek dahi yiyemiyorum 😕
Pekii Trldyg mide bulantısı çok mu o zaman da mide ağrısı oluyor ya devamlı kusmaktan 😔 doktora sor canım mide bulantısı için ilaç versin az da olsa rahatlatır belki
AsyaCngz55 Sevdacee @Pekii kızlar şimdi geldim hastaneden ultrasondan net bilgi aldık 6 hafta 4 günlükmüşüz daha. Kalp atışını da duydum bebişimi d gördüm şükürler olsun darısı başınıza 6.9 mm lik bezelyem varmış ben hep diyordum 7 haftalık oldum diye😀
Bnd5341 Bende çalıştıgımdan dolayı cumartesiye kadar bekliyorum doktora gidip atışlarını duymak için ama cokta uykumu getırıyor bu surec kafamı nereye koysam uyuyabılıcek haldeyim gün içinde 😅🥱
Pekii AsyaCngz55 aynı gün olduk şimdi bakalim ben gidince kaç haftalık diyecek çok sevindim canım kalp atışını duymama minnoşumu görmene 🌸🥰🥰 ben de cuma gitcem sanırım bakalım görebilirim inşallah 🙏🥰
Hadiyeuzn AsyaCngz55 canım benım maşallah cok sevındım bende yarın gidecegım 5+4 keseyi görürürz diye umuyorum bana cok dua et rabbım korkutmasın
Sevdacee AsyaCngz55 yaaaaaaaa kızz inan kendim duymuş kadar oldum şuann hadi gözün aydın darısı bizim başımızaaaa🌸🌸 rabbimmm sağlıcaklar kucağına aldığın günleride gösterir inşallah ♥️♥️