Pekii Bnd5341 inşallah canım sakin ol o zaman her şey olacağına varır ne güzel hiç sıkıntın olmaması keyfini çıkar 🥰
Pekii Minezra benim haftamla uyumluymus sanırım o yüzden ama biraz daha geciktirebilirim gitmeyi şükür her şey yolunda su anlık 🌸
Pekii Minezra bir de beni alttan muayene etti canım karından kalp atışı daha duyulmaz dedi ama yine de duyamadik
Neslibt72 Sevdacee o zamann hoşbuldumm çok teşekkür ediyorum 💕☺️ gerçekten hem heyecanlıyım hem böyle ne yaptığımı bilmez haldeyim 😂insan yıllarca hayalini kurduğu şeye kavuşunca böyle garip oluyor heralde yaa
Minezra Kızlar yeni 6 haftalık oldum adet sancı gibi sancı vurması normalmi bugün hafiften hissediyorum karnımda ve belimde
Neslibt72 Minezra benim özellikle akşamları yorulduktan sonra sancım oluyo ve sürekli bel ağrım bazen bacağımda batma oluyor ama normal diyorlar
Pekii Minezra çok fazla değilse ve lekelenme kanama v.s yoksa normal kendini çok yoruyorsan ve çok ayakta duruyorsan gün içinde o zaman da sancı oluyor benimde ara ara oluyor ama çok fazla değil 🌸
Minezra Birde bu haftalarda olanlar bulantılarınız ne alemde benim pek yok ama acıksamsa iştahım yok yiyemiyorum
Neslibt72 Pekii evett 3yıla yaklaşmıştı nerdeyse bana göre epey uzun geçmek bilmeyen aylar, günlerdi ☺️
Pekii Neslibt72 hayırlı zaman simdiymis demek ki canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tadını çıkar hamileliğin 🌸🥰🥰
Hadiyeuzn Neslibt72 Neslibt72 canım benımde aynı şekılde 3 yıla yaklaştık rabbım nasıp etti kaç haftalıksın sen
Hadiyeuzn Neslibt72 bizde 5+2 olduk bugun uygulamaya göre bakalım salı kontrolumz var keseyi görürüz inşallah ozaman ultrasyondada görürünur kaç haftalık
Neslibt72 Hadiyeuzn şimdi 5 hafta 2 gün yazınca 5+2 diyoruz o zaman dimi 😂benimde aynı ve bende salı günü gideceğim keseyi görürüz inşallah diimi?
Hadiyeuzn Neslibt72 amin kuzum inşallah görürüz görmeyende oluyormus görende oluyormus rabbım korkutmasın bizi sağlıkla kucagımıza alalım sende 5+2 aynıyız demekki benımki aşılama bebişi seninki de tedavimi
Neslibt72 Hadiyeuzn hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ☺️ Evett ben 2 kere aşılama yaptırdım ama o şekilde nasip olmadı hep negatifti sonuçlarım Sonra tüp bebek yaptık çok şükür tuttu
tu42ba Sevdacee Canlar bende gittim çok şükür Sağlıklı dedi kalp atışı duyuldu Allahım herkese duyurmayı nasip etsin ❤️