zeyzey_06 Haticesidal folidoce önermişti doktorum gebelikten 3 ay önce içmeye başlamıştım gebeliğimde de aynı ilaçla 12.haftaya kadar devam ettik
Sevdamira Haticesidal bende folidace kullandım sonrasında decavitle devam ediyorum 18 haftalığım hala kullan dedi çoğunuz bırakmışsınız bana neden devam dedi anlamadım
Haticesidal Sevdamira ben de anlamadım ya belirli bi haftada bırakan çokmuş ben 9 ay birfiil kullanılır diye biliyorum hatta emzirme döneminde bile kullanıyormuş
zeyzey_06 Sevdamira ben bırakmadım pregnom diye bi ilaca geçtik folik asitte var içinde emzirme döneminde bile alacağımı söyledi doktorum
Canimucizem Sevdamira vücutta ki eksikliğe göre karar vermiştir bana da belki sen ömür boyu kullanman gerekecek dedi vitamin desteği sonuçta mutlaka vardır bir sebebi canım keşke devlette karsilasa en son 90 li folidaysi 345, TL’ye aldım valla 😂
Ebruyldz356 Merhaba. Bende 8 haftalık gebeyim vifolic kullanıyorum fiyatı 180 185 TL civari iyi bir folik asit 400 mg üzeri olamalı araştırdığıma göre ve bir çok vitamin var içinde doktorunun tavsiyesi daha önemli tabi de 😊
Sevdamira Canimucizem ben dün gittim sordum doktora decavit in içinde olan vitaminlerden dolayı doğuma kadar kullanacaksın bebeğe çok yaşları var dedi vitaminlerimde bir sorun yokmuş hatta emzirme döneminde bile kullanabileceğimi söyledi 😂😂 fiyatlar aldı başını gidiyo zaten bide devlet karşılamıyo 🥹
siyahinciii Mix-folic kullandım 12. Haftadayım 5 tane filan kaldı doktor bitince kullanmayacağız decavit verdi progestan ile decavit kullanacaksın dedi
Canimucizem Sevdamira malesef çok saçma çok şükür yine bı sekilde alabiliyoruz alamayan ne yapsın keşke ücretsiz olsa
Minik1Civciv Haticesidal folidice kullanıyorum hem mg olarak çok düşük hem de küçük olduğu için yutulması kolay ❤️
Sefanur_00 Haticesidal canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Haticesidal Sefanur_00 ben 7 hafta 2 günlükken dinledim. Sizin haftada duyulmaması endişe edilecek bişey değil kötü düşünme belki geç döllenme olmuştur inşallah perşembe günü duyarsın için rahat etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Sefanur_00 Haticesidal Allah razı olsun yazdıklarınız içimi ferahlattı inşallah duyabilir perşembe günü 🤲🏻🌸
Haticesidal Sefanur_00 rica ederim canım hiç üzülme 6 haftalıkken duymayan birçok insan var yalnız değilsin sonuçta gebelik oluşum aşamasında perşembe günü Allahın izniyle duymak nasip olsun inşallah 🥰🤲🏻