Glsmbln Nermin_n yaaa çok güzel bende hem ahşretlik hem güzel isim olsun istedim hala karar veremedim
Glsmbln esr07bl mila modern duruyor anlamı ne demek acaba ve kumsal çok duydum kız ismi içinde çok güzel yaaa
esr07bl Glsmbln Rusçada “nazik, kibar ve hoş” ve “sevgili, sevimli, sevilen, tatlı kimse”, Bulgarcada “sevgili”, İbranicede “kelime, sözcük, söz söylemek”, İspanyolcada “harika”, Slav dilinde “aşk" anlamları bulunuyor.
esr07bl Glsmbln ben de hep çevremde olmayan isimleri seçmeye özen gösterdim. Normalde çağıl istiyordum ama erkek olursa da çağın istiyorum eşim ikisi birden olmaz çok benziyorlar dedi. Ve diğerlerinden de bir tek hazel i beğendi o yüzden ondan karar kıldık. Benim için en önemlisi okula gittiğinde aynı isimle 100 kişi daha olmasın. Çok aynı isimler var artık
Nermin_n tubimom inşAllah 🙏🙏hamilemisiniz şimdi? Allah korusun Eflan kızımızı 🙏🙏❤️Elisa çok güzel bir isim..inşAllah hayırlı evlat olurlar 🙏🙏🙏
Zeynepaydin20 Glsmbln inan biz de çok zorlandık ve tam da bir kaç saat öncü MİHRA ismine karar verdik 35. Haftaya gircem daha yeni karar verdik bir sürü isim de bulduk ama bu hoşumuza gitti anlamı iyilik yapan hoşgörülü