Bebegininnannesii1 Kızlar 11+3uz çaydan çok tiksiniyorum duyunca bile öğülceme geliyor sizde de oldu mu 😂 kötümü iyimi bilemiyorum ama birdaha hayatta çaydan içemem bence
LeylaNil92 Bebegininnannesii1 Çok normal bende 4. Aya kadar tiksinmiştim. Bir daha içemem sanmıştım 😃 İki haftadır yavas yavaş içmeye başladım.
Ruhsuz Bebegininnannesii1 oo ben de aynı hamile olduğumu öğrendiğim gün çayı elimden bir bırakıyorum görüntüsüne bile tahammülüm yok ,ne zman doğum olur aynı gün deli gibi içmeye başlıyorum
MadameHappy34 Bebegininnannesii1 Çay çok önermiyorlar 😀ben o yüzden günde 1 kez içiyorum yeterli ödem yapıyor dedikleri için tabi içmiyorum.
arirangg Bebegininnannesii1 Ben çayı çok severdim ama ben de o haftalarda tiksindim. Bir bardak bile içemedim. Bir iki ay sürdü. Şimdi daha iyi geçti biraz içiyorum
Bebegininnannesii1 3kuzuAnnesiyim LeylaNil92 sabahları çay demlerken allah canımı alıyor sanki burnumu kapata kapata iki metre ilerden demliyorum eşim kendi dolduruyor çayını 🤣 ben içmeyecek gibiyim çok seven biri değildim zaten hamile olunca günde 10 bardak feln içmeye baslamistim çay canım çekiyordu 2 haftadır görmeye tahammülüm yok kokusunada🤣
dilay_06 Bebegininnannesii1 ben de aynıydım hala ısınamadım çaya 20. Haftadayım hamilelikten önce de pek sevmezdim zaten
Pnr60 Bebegininnannesii1 Çay değilde bende cola dan çok tiksindim gördükce ağlamak isterdim 😂 asla içmem artık diyordum 😂 sonradan geçiyor ama
Bebegininnannesii1 Pnr60 bende kola feln içesim geliyor hamilelikte 1 yıl önce feln birakmistim icmeyi 😅 gazlı şeyler istiyor canım ama yinede içmiyorum gerektiğince az tüketmeye çalışıyorum.
Hilal2 Ay tam tersi çay aşeriyorum normalde hiç sevmem kahveciyimdir ama çay diye ölüyorum resmen açık içiyorum diye avutuyorum kendimi ama belki 1 demlik içiyoruzdur eşimle hergün içmezsem basım ağrıyor
Pnr60 Bebegininnannesii1 Bende canm çekince az birşey içiyorum 🫢 geçti çünkü o tiksinme eyer çayı seviyorsan daha sonrasında içersin yine 🥰
Bebegininnannesii1 Pnr60 hic aramazdim hamilelikte ilk zamanlar cok içtim sanırım ondan ama hiç içmesem asla arayacagim bisey değil içemem gibi 🤣