AyFa1608 GamzeElbir Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Küveze girdiler mi?
Paramedik16 GamzeElbir sağlıkla büyüsün minikler 28 haftada doğmuştu benim oğlanlarda şimdi 2 aylık oldular bile 🥰
Sevvl GamzeElbir kiz nasıl doğurdun dün konuştuk ya bacım senle nasılsın bebekler nasıl kaç kg doğdular kuvozdeler mi😂
Paramedik16 Esraliiii az kaldı canım önümüzdeki hafta çıkıyor minik adamlar biberonla süt içmeyi öğrendiler şimdi sıra memede 😂 sonrada evimizdeler Allah’ın izni ile
GamzeElbir Sevvl Küvözdeler kuzum doğum kilolarını söylemediler daha ayaklanınca gösterceklermiş daha bende sadece telefomda video olarak gördüm minnacıklar 🥹
tugbacns GamzeElbir kıızz herkes patır patır doğuruyor valla 😄 gözün aydın canım sen de bebekler de iyisinizdir inşallah hayırlı olsun 🌸durumları nasıl bebişlerin?
ABoyAndTwinsBoysMoms tugbacns ay ben de her gün doğurdu mu diye bakıyorum. Yemin ederim ben gerilmekten bi hal oldum 🤣 ne zaman 36 olacak diye bekliyorum 🤣🤣🤣 @Sevvl
Sevvl ABoyAndTwinsBoysMoms kiz ben napım nstlerş görseniz 120 130 açıklık bakıyorlar günde 3 kere yoruldum vallahı dogurasım var😂
Fatmas0790 GamzeElbir gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sancınız mı oldu açılma falan tansiyonuz yüksekti diye hatırlıyorum
tugbacns Sevvl ayy zor valla Allah yardımcın olsun senin de😄 o kadar sancıya açılma falan var mı çok çıkıyormuş gerçekten
GamzeElbir Kızlar hepinizi cevaplıcam küvozdeler daha ayaklanmadım bugün kontrole diye geldim ayrıntılı istedi doktorum birinin kan akışında problem olduğu görüldü apar topar neye uğradığımı şaşırdım ameliyathanede buldum kendimi 🥹